DISTRIBUIȚI
Update 21,07,2023: Dumitra Cristina Maria, fostă Mareș, rămâne sub control judiciar. Minuta: „În baza art. 425 admite contestatia Diicot. Desființează în parte încheierea contestata și, în fond, rejudecând: în baza art. 215 cpp raportat la art. 202 alin.1 și 4 lit. B cpp  dispune luarea fata de inculpatele Popa Ninela Niculina și Popa Nicoleta Cristina a măsurii preventive a controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile de la data prezentei. În temeiul art. 425 alin. 7 lit. B raportat la art. 204 cpp respinge ca nefondate, contestațiile formulate de inculpații Țicu Andrei Răzvan, Popa Mihaela Bianca, Dumitru Ovidiu, Dragomir Ioana și Tănase Marian. Definitivă”
Instanta a rămas în pronunțare in dosarul AZILUL GROAZEI 2023, pe contestația DIICOT prin care cere ca toți cei 10 inculpați să primească măsura arestului preventiv, alături de fostul politist de la combaterea Criminalității Dumitra Ovidiu și Ticu Andrei Răzvan (la data faptei funcționar public sef serviciul monitorizare persoanelor adulte cu dizabilități).
Prezent la Curtea de Apel, protestatarul Marian Ceaușescu l-a întrebat pe fostul milițian Pavel Abraham, actual avocat de ce nu-și recunoaște faptele din decembrie 1989. Ieșită din sala de judecată, Dumitra Cristina, care a fost șefa azilului Cora din Voluntari, împreună cu un tânăr l-au agresat violenți pe Marian Ceaușescu.
„Gândiți-vă cum se comportau cu bătrâni cu dizabilități, sau cu cei care nu se puteau apăra”, a comentat Marian Ceaușescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.