Acasă Actualitate După ce a încercat să-i bage câteva zeci de mii de Euro...

După ce a încercat să-i bage câteva zeci de mii de Euro în buzunar, Dăncilă renunță la Pașcu

DISTRIBUIȚI
Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Paşcu anunţă că a fost informat de ambasadoarea României la UE, Luminiţa Odobescu, că a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii sale la postul de comisar interimar al României. Paşcu spune că ia notă şi se conformează deciziei premierului Viorica Dăncilă.
„Ultima ora: am fost informat de Dna Ambasador pe lângă UE, Luminiţa Odobescu, ca a primit instrucţiuni pentru retragerea candidaturii mele la postul de comisar interimar al României! Iau nota şi ma conformez, aşa cum am anunţat, hotărârii luate de Dna Viorica Vasilica Dancila! Voi reveni …”, a scris Paşcu pe pagina sa de Facebook.
Sorin Ioniță de la Expert Forum dezvăluise că Pașcu ar fi urmat să încaseze pentru scurta perioadă până la instalarea noii Comisii Europene peste 40.000 de Euro fără să facă nimic, el mergând pe postul ce revine României rămas liber prin plecarea Corinei Crețu înainte de terminarea mandatului de comisar european. Dăncilă care încercase obținerea acestei sinecuri pentru Pașcu a renunțat la idee după ce Estonia, aflată în aceeași situație a anunțat că nu trimite înlocuitor pentru comisarul său european care a renunțat la mandat înainte de terminarea lui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.