Acasă Actualitate După o discuție telefonică la Colegiul Medicilor, Adina Alberts sugerează că farmacistul...

După o discuție telefonică la Colegiul Medicilor, Adina Alberts sugerează că farmacistul care a reclamat-o ar fi nebun

DISTRIBUIȚI

După ce presa a semnalat că medicul Adina Alberts este cercetată disciplinar de Colegiul Medicilor București la plângerea depusă de un farmacist, relaxată, aceasta a postat un mesaj pe contul său de Facebook:
„Astăzi, în jurul orei 13:50, telefonul a început să sune insistent. Era presa de prin toate părțile care dorea un punct de vedere vizavi de știrea că sunt anchetată disciplinar de Colegiul Medicilor. Am cerut un răgaz pentru că nu știam despre ce este vorba. Și am sunat la Colegiul Medicilor.
Dragii mei, știrea acesta este mai degrabă o „non știre”. Orice nebun poate face reclamație/plângere/sesizare împotriva oricui, oriunde. Lăsând la o parte această declarație general valabilă, în cazul de față, un domn farmacist a fost extrem de deranjat de faptul că eu am postat pe facebook o schemă de tratament cu care marea majoritate a medicilor de familie din România este de acord. Am făcut acest lucru pentru ca orice bolnav care, din varii motive, nu a intrat suficient de repede în legătură cu medicul de familie, să știe ce are de făcut, cunoscut fiind faptul că fiecare zi este esențială în evoluția acestei boli.
Revenind la sesizare, Colegiul Medicilor are obligația legală să înregistreze orice reclamație și să inițieze cercetări.”, scrie Alberts, sugerând că totul este doar o formalitate.
Rezonabil, putem presupune că Alberts nu a discutat cu portarul de la Colegiul medicilor, ci cu o persoană de decizie care astfel, s-ar fi antepronunțat pe subiect, ceea ce din punct de vedere etic, trebuie verificat de organismul abilitat din cadrul CMR.
Pentru că Alberts nu doar că a postat o schemă de tratament, ci a îndemnat pacienții internați în spital să refuze tratamentele oferite de medicii români și să solicite să li se administreze ivermectină, un medicament aprobat în România doar pentru uz veterinar deși este evident că niciun medic român nu poate administra legal acest medicament neautorizat.
Farmacistul a sesizat Colegiul Medicilor printr-un e-mail de bun-simț cu textul: „Bună ziua doresc să reclam medicul Adina Alberts pentru modul în care promovează pe internet în speța Facebook tratamente și medicamente ne autorizate în România și anume ivermectina. Consider că atitudinea dânsei nu face cinste profesiei de medic și reprezintă un atentat la adresa persoanelor care îi urmăresc sfatul induși în eroare de faptul că este medic. Atașez și postarea, mulțumesc”.
Sperăm că postarea lui Alberts în care sugerează că farmacistul este nebun, nu a fost generată de discuția telefonică de la Colegiul Medicilor, ci e o altă încercare a medicului de a-și face publicitate cu orice preț.

1 COMENTARIU

  1. adina albert , muierea lui catarama, cel caruia i-a sarit zambocul de la cap nu de la catarama curelei : cine se aseamana se aduna , a tunat si i-a adunat !!! sau cum e turcul si pistolul !!! , ” bate ” televiziunile mai ceva ca ” ochista” monica pop sau ca „matematiciana ” monica totoiu / de vapt tatoiu , doar asa sa o bage lumea in seama si sa afle lumea ca exista QQ!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.