Acasă Politic Nevasta viceprimarului din comuna unde locuiește Orban, impusă Șefa Administrativului la Spitalul...

Nevasta viceprimarului din comuna unde locuiește Orban, impusă Șefa Administrativului la Spitalul Colentina. O recomandă jobul avut la un SRL din sat

DISTRIBUIȚI

În urmă cu 11 ani, comuna Dobroești a intrat în istorie când ofiţeri ai DGA și un procuror au realizat un flagrant de luare de mită la primărie. Imediat după ce funcționarul a fost prins cu mita, în încăperea în care se aflau anchetatorii au intrat primarul PSD-ist Valentin Condu și câțiva bărbați care i-au împiedicat pe oamenii legii să iasă, încuindu-i înăuntru. Degeaba atât lucrătorii de poliţie cât şi procurorul au încercat în repetate rânduri să explice angajaţilor primăriei că aceştia săvârşesc o infracţiune nedeschizând ușa, că abia când polițistul din Dobroești a ajuns la Primărie alertat de anchetatorii sechestrați, primarul a permis unui angajat să descuie ușa, eliberând procurorul și ofițerii. Șase ani mai târziu, primarul a fost condamnat cu suspendare pentru această faptă, ceea ce nu l-a oprit să fie reales și în 2020 cu 46,78%.
În 2019, comuna a revenit în atenția publicului fiindcă acolo locuiește Ludovic Orban. În 2020, PNL îl propune candidat la primărie pe Ștefan Condu, vărul lui Valentin, care a obținut 35,14% devenind viceprimar al localității unde primar e verișorul Valentin.
Conform declarațiilor de avere succesive depuse de Ștefan Condu, soția lui, Sorina, a fost ani de zile administrator al Ștef Market Concept SRL, o firmă care din 2013 în 2019 a avut în fiecare an pierdere, ceea ce arată că abilitățile administrative ale Sorinei Condu sunt negative, ca și soldul contului de Profit și pierdere din bilanțurile SRL-ului.
De o lună, Sorina s-a aciuat și ea la stat, fără concurs, pe pile. Surse concordante ne-au declarat că femeia a fost impusă Spitalului Colentina de directorul general interimar al ASSMB, Vasile Apostol care de când Firea a pierdut alegerile s-a predat PNL-ului, doar-doar va rămâne în funcție. Din păcate pentru el și din fericire pentru sistemul sanitar, ASSMB a trecut în coordonarea viceprimarului USR-PLUS, Horia Tomescu pe care îl așteptăm să anunțe noua conducere a instituției.
Pentru Apostol, bineînțeles că nu a contat CV-ul lui madam și insuccesul ei în formă continuată ca administrator al ȘTEF MARKET CONCEPT SRL, așa că aceasta a fost instalată fără concurs în funcția de șef serviciu administrativ la Spitalul Colentina, adică exact ce a dovedit că habar nu are să facă, să administreze.
Sursele noastre din Colentina, ne-au declarat că madam Condu face presiuni asupra tuturor serviciilor și departamentelor din Spitalul Colentina, impunând contracte cu anumite firme agreate împreună cu Apostol.
Se pare că lui Junior Vasile Apostol îi merge mult mai bine de când e Nicușor Dan primar, că Firea mai avea și ea pilele ei, pe când Nicușor l-a lăsat să-și facă de cap.

Și uite-așa ajung oamenii ăștia puși cu mâna pe criterii politice în diferite funcții să creadă că ei chiar meritau funcțiile.

3 COMENTARII

  1. Confirm cele spuse mai sus. Desi exista acorduri cadru pentru orice activitate ea mereu insista sa se incheie contracte cu alte firme dubioase care au adrese de mail gen gmail si yahoo…. Nu are nici cea mai mica idee cum sa stapaneasca toate problemele unui spital desi a venit ca mare sefa. Intotdeauna intreaba in stanga si in dreapta cum sa rezolve anumite probleme unele chiar la mintea cocosului. Si seful biroului tehnic ar trebui cercetat pentru comportamente deviant de dure, uitanda ca intr-un spital sunt civili nu politisti si nici infractori

  2. In decembrie 1989 erau vreo 10 feluri de partide cu”liberali” unul mai caraghios ca altul poate mai tineti minte pe Bratianu-Cartof cel mai penibil.Dupa ce au sucombat toate felurile de liberali de circ a ramas „nucleul dur”cu securisti sub acoperire declarati „liberali” condusi de beizadeaua securista Orban.Nici o diferenta intre astia si ciuma rosie pesedista absolut niciuna.Asa cum a aparut USR-plus si AUR probabil ca o sa mai apara si alte partide ptr ca PNL-SEKU nu mai pacaleste pe nimeni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.