DISTRIBUIŢI
Joe Lampton

Vlad Obu care pe internet își spune Joe Lampton este un apropiat al celor doi milionari britanici, Andrew și Tristan Tate, fiind și martor în dosarul acestora. Obu a încercat să-și creeze online o imagine de băiat de bani de gata și cu multe femei care roiesc în jurul lui, dar fosta sa iubită, Maria, a demontat afirmațiile acestuia că ar fi milionar din videochat unde multe femei produc bani pentru el. ”Nu este ceea ce pare a fi pe rețelele de socializare. Nu este nici milionarul care vrea să pară, nici băiatul rău, nici băiatul bun, adevărul din spatele camerelor este total altul. Întotdeauna a susținut că are un număr foarte mare de femei, care se tatuează cu numele lui de bunăvoie, că îl iubesc prea mult, majoritatea sunt miniciuni. Numărul de femei tatuate este mult mai mic decât cel din presă.”, a dezvăluit fosta iubită a lui Vlad Obu, la Antena Stars. Maria a spus că prietenul fraților Tate trăiește din banii pe care îi produce o femeie cu care este căsătorit.
”Când vorbeam despre tema asta, îmi spunea că această femeie lucrează pentru el. Motivul pentru care a făcut acte cu ea este că avea nevoie de bani din partea ei.”, a adăugat Maria.
Pe numele său real Obuzic Vlad-Cristian, Obu e căsătorit cu Andreea Lepădătescu (foto stanga) care pentru a convinge publicul că sunt căsătoriți a trimis presei certificatul lor de căsătorie.

Acum a apărut un nou prozelit al fraților Tate și care îi mulțumește lui Vald Obu pentru învățăminte, pe numele de scenă Andrei Robert, care și postează o poză cu o femeie care și-a tatuat numele lui „Andrei Răducanu”.

„După ce am devenit experimentat cu fetele, ai petrecut, a fost amuzant etc. am intrat într-o relație serioasă
C*va mea și-a tatuat numele și acum lucrează la Onlyfans, făcându-mi bani.
Nu sunt încă bogat, dar voi ajunge acolo.
Mulțumită lui Joe Lampton care m-a învățat tot ce trebuia să știu”, a scris Andrei Robert pe contul său de Twitter.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.