Acasă Actualitate Elena Udrea a început să arunce cu sutele de mii de Euro...

Elena Udrea a început să arunce cu sutele de mii de Euro în Bulgaria

DISTRIBUIȚI

Elena Udrea a ajuns astăzi din nou în fața judecătorilor din Bulgaria sperând ca aceștia să o lase liberă. Ea a încercat să demonstreze că nu are de gând să fugă aducând actele care dovedesc că a închiriat o locuință în Bulgaria pentru următorii șapte ani. Elena Udrea a invocat inclusiv probleme de sănătate, susținând că ar avea osteoporoză, dar judecătorii au decis ca Elena Udrea să rămână în arestul preventiv.

Ieri, în dosarul extrădării, judecătorii bulgari au cerut informații autorităților de la noi din țară legate de condițiile de detenție în care a stat fostul Ministru al turismului, după ce Elena Udrea a spus că nu vrea să fie extrădată în România din cauza condițiilor proaste din închisorile de la noi.
Decizia privind extrădarea Elenei Udrea în România va fi luată peste cinci zile.

2 COMENTARII

  1. SE POATE : ÎN TANDEM CU BĂSESCU + PUTEREA TOTALĂ PE MÂNĂ AU FURAT FĂRĂ ,, N U M Ă R ” . STATUL ÎN URMĂ CU 100 DE ANI : CE NU SE SIMTE ?????

  2. Auzi ce spune penala asta,cica nu vrea sa se intoarca in Romania din cauza conditziilor proaste din puscarii,pai conditii proaste sunt si pentru bolnavi din spitale LEANO si conditiile in care arata majoritatea scolilor din Romania sunt tot proaste si totusi copiii merg la scoala,asha ca marsch in puscarie infractoareo pentru ca asta se intelege din ce spui(nu negi ca esti o penala ci conditiile din puscariile din Romania) si lasa conditiile din puscarii pentru ca sunt bune daca le raportam la Romania si apoi prioritatile ar trebui sa fie altele in tara asta,de exemplu ia informeazate LEANO cat cheltuie statul Roman pentru hrana romanilor din spitalele tari,oameni care sufera fara sa fie vinovatzi de nici o fapta penala si ce conditii sunt in majoritatea spitalelor de stat sau cum arata foarte multe scoli unde invatza copiii care reprezinta viitorul tari(parca asha se spune despre copiii),dar pe tine nu te intereseaza aspectele astea,tu vii cu conditiile din puscarii pentru ca asta este problema pe care o are Romania pentru tine caci tu esti o infractoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.