Acasă Actualitate Elena Udrea a izbucnit în lacrimi în sala de judecată

Elena Udrea a izbucnit în lacrimi în sala de judecată

DISTRIBUIȚI

Presiunea la care a fost supusă în ultimul an a făcut-o azi pe Elena Udrea să clacheze în sala de judecată. Elena Udrea a izbucnit în lacrimi marţi, în timpul audierilor de la Înalta Curte în dosarul Gala Bute, în care este judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene. Elena Udrea a început să povestească despre relaţia ei cu cea care a fost cea mai bună prietenă a ei, Ana Maria Topoliceanu timp de 17 ani și care, acum, a denunțat-o la DNA, mărturia sa fiind una dintre probele esențiale din dosar. Udrea a explicat printre lacrimi că a ajutat-o foarte mult pe Topoliceanu în carieră, așa cum nu și-a ajutat nici familia. Procesul a fost întrerupt de judecători pentru ca Udrea să se liniștească și reluat după câteva minute.
 
Elena Udrea a fost audiată marţi de judecătorii supremi în Dosarul Gala Bute, în care este judecată pentru luare de mită, abuz în serviciu şi tentativă de fraudare a fondurilor europene.

Elena Udrea a venit să dea explicaţii în legătură cu acuzațiile pe care i le aduc procurorii anticorupție. Fostul ministru este ultimul inculpat din dosar care este audiat înainte de a se trece la a doua etapă, cea a administrării și discutării probelor aduse atât de procurori cât și de avocații apărării.

Deputatul a anunțat deja că vrea să cheme în instanță mai mulți martori, inclusiv foști colegi din Minister, care să povestească cum a fost organizată Gala Bute.

De asemenea, a fost reaudiat și fostul consilier al Elenei Udrea. Ștefan Lungu a dat o declarație mai amănunțită cu privire la acuzațiile potrivit cărora oamenii de afaceri plăteau comisioane nelegale către funcționari din Minister pentru a se asigura că această instituție face la timp plățile pentru contractele aflate deja în derulare.

Potrivit lui Ștefan Lungu aceste comisioane erau o practică obișnuită în Minister și se ridicau 10 % din valoarea contractelor acordate de Minister.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.