Acasă Actualitate Elodia îl poate face milionar pe Cioacă!

Elodia îl poate face milionar pe Cioacă!

DISTRIBUIȚI

Am putea spune că Elodia Ghinescu, avocata dispărută, a devenit un brand de țară. Cei care s-au folosit de numele ei au devenit celebri și bogați. Însă cel mai îndreptățit să devină miliardar ar fi chiar soțul ei, polițistul Cristian Cioacă. Numai că el este doar celebru și cu multe probleme, fiind considerat principalul suspect în cazul acestei dispariții misterioase. Ar putea deveni putred de bogat, dacă ar înregistra-o la OSIM pe Elodia.

Potrivit avocatului Iulian Urban, Cioacă ar putea câștiga milioane de euro din drepturi de autor de pe urma soției sale, Elodia Ghinescu, pentru că polițistul are dreptul la o parte din banii scoși pe numele Elodia, atât de exploatat de canalele media, pe prăjituri, folosit în cântece sau jocuri virtuale. Pe site-ul Agenției de recuperări debite Urban și Asociații, managerul Agenției, Iulian Urban, susține că toate acestea au adus profituri trusturilor de presă, companiilor și comercianților care au mediatizat cazul ei și al lui Cioacă. "Numai că aceste prezentări și exploatări ale numelui lui Elodia Ghinescu au născut, pe lângă profituri pentru cei care le-au exploatat, și drepturi de autor, care se află, până la momentul deciziei judecătorești a morții acesteia, în patrimoniul soțului său, Cioacă, care, conform Codului Muncii, are un mandat legal, prezumat, de reprezentare și administrare a acesteia". Mai mult, potrivit avocatului Iulian Urban, "chiar dacă va divorța, Cioacă are dreptul, conform legii, la 50 la sută din întregul patrimoniu comun, astfel încât în el va intra și 50 la sută din cota drepturilor de autor generate de utilizarea numelui Elodia Ghinescu". Restul de 50 la sută se va împărți între Cioacă și fiul său, Patrick, în vârstă de trei ani, care va rămâne în grija lui Cioacă, potrivit avocatului.

Ce poate face Cioacă?

Demersurile întreprinse de Cioacă pentru a deveni miliardar nu sunt nici pe departe complicate. Tot ce trebuie să facă este să notifice toți comercianții, trusturile de presă și companiile care au exploatat atât numele Elodia Ghinescu, cât și povestea acestei anchete, care l-a implicat și pe el, și să le ceară să-i plătească drepturile de autor aferente profiturilor realizate (rating, creșterea vânzărilor etc.), iar șansele să înceapă să culeagă banii de pe urma acestei acțiuni sunt extrem de mari. "Ar trebui să manifeste diligența el și avocatul Sorescu, care îl reprezintă, și să meargă să înscrie la ORDA și OSIM drepturile de autor și de marcă pe numele lui și al Elodiei Ghinescu, însă cred că acest lucru l-au făcut deja". Ca atare, "Cioacă are toate șansele ca în următorii ani să devină, din aceste drepturi de autor, mai bogat cu câteva milioane de euro, dacă va ști să își prezerve și să pretindă aceste drepturi de autor pe care le are el și fiul său Patrick", adaugă Iulian Urban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.