Acasă Actualitate Emanuel Ungureanu: Ministerul Sănătății l-a ținut în brațe pe Adrian Ionel

Emanuel Ungureanu: Ministerul Sănătății l-a ținut în brațe pe Adrian Ionel

DISTRIBUIȚI

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a acuzat marți, în plenul Camerei Deputaților, că Adrian Ionel a fost „ținut în brațe” de liberali.

„In 11 mai am spus de la aceasta tribuna ca acest domn nu ar trebui pus nici macar bisnitar la un bazar. Am spus ca am informatii ca acest domn a vandut catre spitale masti neconforme ca fiind FPP2,  a vandut spitalelor masti pentru zugravi cu 29 de lei/bucata mintind in facturi, fara certificat de conformitate. DNA m-a chemat martor a doua zi, am dat date. Cine l-a tinut in functie pe acest domn? Vom afla. L-a tinut in brate PNL (…) Dupa ce am avertizat ca acest individ e corupt, Ministerul Sănatatii a cumparat marfa de la UNIFARM si a distribuit-o inclusiv in spitalele din Moldova.

Domnule ministru, veţi rămâne în istorie ca acel medic care s-a expus în contextul pandemiei pentru a da un sentiment de siguranţă doctorilor care nu sunt infractori aşa cum încearcă să se spună. Că nu aţi avut puterea pe care o manifestaţi acum, aţi scăpat de Georgeta Bumbac, de Angheloiu, de Iulia Costin, de personaje care au blocat sistemul, care au blocat rapoarte, care au făcut acte de corupţie, care au protejat în mai multe guverne manageri corupţi. Da, aţi făcut un lucru bun. Dar nu vă opriţi aici. Nu este normal să blocăm concursurile doar pentru managerii pe care îi protejează partidul.”, a declarat USR-istul.

El a spus că pe lângă șeful Unifarm mai dă și alt nume: „Petrică Șușca, manager la spitalul județean Cluj, menținut în funcție de actualul guvern chiar dacă sunt rapoarte privind neregulile facute in spital”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.