Acasă Actualitate Europarlamentarii PSD i-au reproșat Monicăi Macovei că a fost procuror comunist. Aceeași...

Europarlamentarii PSD i-au reproșat Monicăi Macovei că a fost procuror comunist. Aceeași meserie a avut și Tudorel Toader

DISTRIBUIȚI

Ieri europarlamentarul Monica Macovei a criticat dur Guvernul susținând în Comisa LIBE că Ordonanața de Urgență pe care o pregătește Executivul este o „amnistie mascată”. Proiectul criticat este cel privind oferirea posibilității persoanelor condamnate de completurile de 5 de la Instanţa supremă să poată depune contestaţii în anulare.

„Premierul a afirmat că a stabilit cu dumneavoastră adoptarea cât mai rapidă a acestei ordonanțe de urgență pe baza deciziei Curții Constituționale care se aplică numai pentru viitor, niciodată pentru trecut. Ca să conduceți Consiuliul JAI și ca statele membre să aibă încredere și să conduceți prin exemplu, încrederea este esențială și ceea ce faceți dumneavoastră. Despre amnisitia asta mascată, acum întrebări, vă asumați efectele acestei amnistii mascate? V-ați consultat cu un european înainte de a proiecta acest gând? Știți că România poate fi pedepsită pentru astfel de măsuri?”, a declarat Monica Macovei.
Imediat un europarlamentar PSD, Emilian Pavel a atacat-o pe Monica Macovei:
„V-a vorbit, dragi colegi, și vă spun acest lucru, un fost procuror comunist. (…) Vine și denigrează țara, iar eu ca și tânăr, când la Revoluție, când doamna încă semna ca și procuror comunist, eu aveam șase ani și îmi permit spun acest lucru”, a declarat Emilian Pavel.

Păpușel la Revoluție, exact ca procuror comunist semna și Tudorel Toader, amănunt care pare că ți-a scăpat!

Idem pentru eurparlamentara PSD Gabriela Zoană care a transmis: „Sper ca această doamnă, fost procuror comunist, aşa cum au aflat ieri şi membrii Comisiei LIBE, dacă încă nu se convinseseră, să nu se mai regăsească în nicio funcţie de reprezentare a intereselor României.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.