Acasă Actualitate Evident că Gabriel Oprea nu s-ar fi dus la un concert rock

Evident că Gabriel Oprea nu s-ar fi dus la un concert rock

DISTRIBUIȚI

Zilele trecute, câțiva ziariști au descoperit marea „conspirație” din cazul Colectiv: în rechizitoriul unui colonel STS trimis în judecată pentru fapte de corupție apare o interceptare a unei discuții a acestuia: „STEFAN ENACHE: Se stia, ma! Stia seful din Minister…Si Oprea… Pai daca si-au dat sms-uri „nu vii in seara asta in club!”, unii… Si eu am prieteni care au fost…specializati pe explozibili si arme de distrugere in masa. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mama si tata. Deci americanii au mama, ii spun bombe mama, israelienii le spun, rusii tata si israelienii au o combinatie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Pai daca i-a facut ca la rotisor…

Politician: I-a stropit, i-a…?

STEFAN ENACHE: Ce vorbesti…Si gazul ala dezvolta 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, in momentul in care a coborat, oxigen.”

Convorbirea ar fi fost credibilă dacă ar fi fost vorba de un club de manele unde urma să se lanseze noul album al PSDistului Adrian Minune. Dar care ar fi fost șansele ca Gabriel Oprea să meargă la un concert Good bye to gravity?
Bineînțeles că procurorii PCÎJJ care se ocupă de ancheta în cazul Colectiv au verificat afirmațiile colonelului STS și au concluzionat că acesta mințea pentru ca să pară credibil în fața celor cărora le promitea că va face trafic de influență lăsând impresia că deține informații precise.

Era doar un infractor care se dădea mare. De altfel, probabil că nici cititorii nu l-au crezut pe colonelul STS având în vedere imaginea de cocalar pe care Oprea și-a creat-o. Foto viral pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.