Home Actualitate Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu, bătaie de joc la Stadionul Național

Fiii generalilor Urdăreanu și Oprescu, bătaie de joc la Stadionul Național

DISTRIBUIŢI

Acoperișul stadionului Arena Națională care a costat 20 milioane de EURO, în timp ce stadionul întreg a costat 230 de milioane EURO, a cedat la ploaia de ieri în timpul meciului Steaua – FC Voluntari. Întreținerea stadionului și deci și a acoperișului a fost încredințată de Sorin Oprescu, fiu de general de securitate, firmei UTI, aparținând lui Tiberiu Urdăreanu, fiul generalului Tiberiu S. Urdăreanu, fost șef al Comandamentului Trupelor de Tancuri și Auto în vremea regimului comunist și personaj controversat al evenimentelor din 1989.

Suporterii au fost inundați ieri la meciul de fotbal după ce copertina retractabilă a cedat.

„UTI a contribuit la realizarea acestui proiect grandios în calitate de subcontractor al asocierii Max Bögl-Astaldi, antreprenorul general al lucrarii, fiind responsabil de execuţia instalaţiilor electrice interioare şi exterioare ale cladirii, a instalaţiei de drenaj a apei pluviale, a sistemelor de securitate şi supraveghere video, precum şi de proiectarea şi integrarea soluţiilor automatizate de management al cladirii (BMS) şi iluminat (EIB)” scrie pe pagina de internet a lui UTI.
 
UTI Grup, deţinut de omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, a devenit de la începutul lunii iulie 2014 furnizorul de servicii tehnice de exploatare, întreţinere curentă şi administrare pentru Arena Natională din Bucureşti.

Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă de către Primaria Municipiului Bucureşti, proprietarul stadionului, pentru o perioada de patru ani, cu o valoare estimată de 34 de milioane de lei.

CITEȘTE ȘI

200 milioane de EURO de la METROREX pentru prietenul generalului Oprea, Tiberiu Urdăreanu

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.