Acasă Actualitate Firea a făcut criză de nervi la întrebarea reporterei PROTV despre spitale:...

Firea a făcut criză de nervi la întrebarea reporterei PROTV despre spitale: „asta e hărțuire!”

DISTRIBUIȚI

De când era la Antena 1, Firea privea cu jind la postul Protv unde prezentatoarele erau frumoase și talentate. Astăzi i-a venit și ei apa la moară și a țipat la reportera PROTV.

„Înconjurați de jurnaliști cu microfoane și camere de luat vederi, ministrul Sănătății Florian Bodog și primarul general Gabriela Firea au inaugurat cu mândrie spitalul Foișor din București.

În timp ce oficialii români se plimbau prin încăperile moderne ale unității medicale, jurnaliștii încercau să afle dacă există soluții concrete la problemele din sistemul de sănătate.

De fiecare dată, ministrul sau primarul general erau iritați de întrebări – Firea spunând chiar că se simte hărțuită, după ce a fost întrebată de ce este nevoie de alocarea unor milioane de lei pentru amplasarea unor statui în București.

”Nu vă interesează spitalul, vă interesează cu totul altceva, dar plângeți tot timpul că nu se fac investiții în spitale. Acum când veniți la o asemenea investiție ne întrebați cu totul altceva. Ăsta este respectul” – le-a spus reporterilor primarul general.” scriu jurnaliștii de la PROTV Vezi filmarea AICI.

Foto PROTV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.