Acasă Actualitate Firea a rectificat bugetul pe Sănătate doar pentru două spitale și șase...

Firea a rectificat bugetul pe Sănătate doar pentru două spitale și șase salvări dar n-a uitat Catedrala Mântuirii Neamului

DISTRIBUIȚI

Consilierii generali ai Capitalei au aprobat, luni, proiectul de rectificare a bugetului propriu al Municipiului București, iar instituțiile care vor beneficia de creșterile cele mai importante sunt Direcția Generală de Asistență Socială, Clubul Sportiv Municipal București, Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Dr. Carol Davila’ și Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’.

Astfel, bugetul Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București va fi majorat cu 27 milioane lei, ajungând la un total de 123 milioane, iar Clubul Sportiv al Municipiului București își va adăuga la bugetul inițial de 61,9 milioane un total de 10,2 milioane lei, din care pe seama subvenției: 7,7 milioane lei.

Spitalul Clinic de Nefrologie ‘Dr. Carol Davila’ va primi 2,9 milioane euro pentru reparații curente și achiziționarea de aparatură, iar Spitalul Clinic de Psihiatrie ‘Al. Obregia’ va beneficia de 1,5 milioane euro pentru dotarea cu paturi și echipamente medicale.

De asemenea, bugetul destinat Catedralei Mântuirii Neamului va fi majorat cu un milion de euro, în urma unei solicitări a Patriarhiei Române. Aproape un milion de euro sunt prevăzuți la rectificare pentru achiziționarea a șase salvări — autospeciale de intervenție, două de tip C și patru de tip B1/ B2, solicitate de Serviciului de Ambulanță București Ilfov (SABIF).

CITEȘTE ȘI Cu 19 spitale în subordine, Firea întreabă mai întâi preotul dacă nu e păcat să meargă la medic

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.