Home Actualitate Firea îl urăște visceral pe Șerban Sturdza; Tudy, fostul Zăvorancei, absolvent de...

Firea îl urăște visceral pe Șerban Sturdza; Tudy, fostul Zăvorancei, absolvent de Științe Politice, împuternicit de PMB să se ocupe de arhitectura Capitalei

DISTRIBUIŢI

Președintele Ordinului Arhitecților București, Șerban Sturdza a anunțat acum trei zile că a primit o solicitare din partea „domnului consilier general al CGPMP și membru al comisiei de urbanism Ivan Florin de la USR să ne întâlnim la sediul OAR București pentru „informare și dezbatere a situațiilor și a cererilor adresate Primarului General”.” Sturdza a invitat și alți consilieri de la celelalte partide (PSD, PNL, ALDE, PMP) să participe la această întâlnire. „Bucureștiul nu are decât de câștigat dintr-o colaborare a Ordinului Arhitecților cu Primăria Capitalei. Dacă și doamna Primar General ar răspunde la adresele ce i-au fost trimise de Ordin de când a fost învestită, aș putea spune că semne bune anul are!”
Arhitectul este naiv dacă încă mai crede că răzbunătoarea Firea îi va trimite vreodată alt răspuns decât amenințări pline de ură și frustrare. Absolventă a unui liceu industrial din Bacău și apoi a Secției de bibliotecari de la Universitatea București, Firea a decis odată cu alegerea sa în funcția de primar al Capitalei că le știe pe toate: arhitectură, medicină, inginerie etc. și că nu are nevoie în jurul ei de specialiști, de pomină rămânând angajarea fostei sale coafeze de la Antena 3, Florentina Papa, pe postul de inspector de specialitate la Direcția Suport Tehnico-Administrativ.
În ceea ce privește arhitectura, Firea a înființat Compania Municipală de Dezvoltare Durabilă București SA, cu obiectul principal de activitate 711, activitatea principală fiind 7111, „servicii de arhitectură” în fruntea căreia a trântit-o pe șefa RATB, economista Speranța Clișeru, fostă inculpată alături de Pandele în dosarul FLOTA, pentru un prejudiciu de peste 118 milioane de Dollari iar reprezentant al PMB în AGA a fost pus Tudor-Tim Ionescu, alias Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu pentru care se masturba pe internet, filmuleți distribuit pe majoritatea mijloacelor de informare în masă prin grija cântărețului Pepe, orbit atunci de gelozie. Tudy, absolvent al facultații de Științe politice, și-a manifestat simțul artistic până acum doar prin pozele nud rulate în presă și a fost susținut în politică de Călin Popescu Tăriceanu, care ar fi fost coleg de facultate cu tatăl său. Firea l-a vrut mai întâi viceprimar dar în urma articolelor de presă negative la adresa sa, Tudy a demisionat din funcție. Acum Firea l-a desemnat tartor peste activitatea de arhitectură a Capitalei, probabil gândindu-se la frumoasele statui nud antice care au rezistat mii de ani, adică exact durabile. Ar fi putut să vină arhitecții din OAR București în frunte cu Sturdza cu o idee genială ca asta de „înfrumusețare” a orașului cu nuduri, de exemplu?

În plus, pentru 2018, cheltuielile preconizate la Compania Municipală de Dezvoltare Durabilă SA ajung la 5.000.000 euro, din care 3,9 milioane (80%) reprezintă salariile! Arhitecții voiau să-și exprime părerile avizate pe gratis! Cine-a mai auzit așa ceva?

 

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.