DISTRIBUIȚI

Conform CV-ului oficial publicat pe site-ul www.pmb.ro, Gabriela Firea este studentă la Drept la Ecologică din 2013, nereușind să absolve nici în 2017, nici în 2018, nici în 2019, nici în 2020, asta deși Universitatea Ecologică nu e vreun reper în învățământul superior. Faptul că Firea nu a absolvit până acum această facultate poate fi explicat și de faptul că primarul Capitalei face confuzii mari în privința legislației și ceeea ce este și mai grav este că le comunică public, votanții ei fanatizați crezând-o, iar jurnaliștii cumpărați cu bani publici de la bugetul local, închizând ochii.
În ultima săptămână, disperată că cel de-al doilea mandat este tot mai departe cu tot sprijinul oferit de fostul președinte Traian Băsescu, ce va rămâne în istorie ca un penibil care a ajutat o mahalagioaică, Firea a emis două comunicate de presă care arată că habar nu are după șapte ani de studiu la Facultatea de Drept nici măcar ce prevede Codul Penal.

În urmă cu patru zile, Primăria Capitalei a anunțat printr-un comunicat de presă că Primarul General, Gabriela Firea a depus plângere penală împotriva lui Nicuşor Dan pentru diseminarea de informaţii false şi calomnioase, citând-o pe habarnistă: „am depus plângere penală împotriva domnului Nicuşor Dan pentru afirmaţiile false şi calomnioase pe care le-a făcut în legătură cu Parcul Verdi: afirmaţii pentru care va trebui să răspundă în faţa justiţiei!”.
Calomnia și insulta au fost scoase din Codul Penal încă din anul 2006 de fostul ministru al Justiției Monica Macovei (mulțumim din nou!), iar comunicarea de informații false este infracțiune doar dacă se pune în pericol siguranța națională nu ego-ului de frustrată al lui madam Pandele. Cel puțin așa scrie în Codul Penal la art.404.
Pentru a-și „repera” onoarea, Firea trebuia să deschidă un proces civil dar se vede cu ochiul liber că blonda noastră de la Drept nu face distincția între civil și penal deși aceasta se învață încă din anul I. Ea n-o fi înțeles.
Astăzi printr-un nou comunicat, Primăria Capitalei explică de ce a decis să plătească familia Constanda prin procedura dării în plată: „refuzul de a executa o hotărâre judecătorească este infracţiune, potrivit Codului Penal”. Și aici Firea are nevoie să pună mâna din nou pe Codul Penal. În primul rând executarea unei hotărâri judecătorești se face de către executorul judecătoresc. Desigur că debitorul poate pune în aplicare hotărârea judecătorească și din proprie inițiativă dar dacă nu face acest lucru nu e infracțiune, în afară de cazurile reintegrării unui salariat, a plății salariilor, a pensiilor și de folosință a unui imobil, în cazul familiei Constanda fiind vorba de o despăgubire pe care instanța a decis ca Primăria să i-o plătească.
Așadar nu putem decât să sperăm că bucureștenii vor ieși la vot și nu-și vor irosi voturile ca să nu ne procopsim din nou cu țoapa mincinoasă primar. Patru ani trec greu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.