Acasă Politic Nu vă irosiți votul, bătălia se dă între Nicușor Dan care are...

Nu vă irosiți votul, bătălia se dă între Nicușor Dan care are un avans de 2,5% și Gabriela Firea

DISTRIBUIȚI

Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a prezentat un sondaj de opinie telefonic realizat pe 16 şi 17 septembrie de compania Novel Research pe un eşantion de 840 de bucureşteni şi cu o marjă de eroare. 3,4%. Astfel, Nicuşor Dan a indicat că, potrivit acestui sondaj, 54% dintre intervievaţi au răspuns că Gabriela Firea nu merită un nou mandat, 33% au răspuns că merită un nou mandat, iar 11% nu au răspuns. Așadar există o majoritate consistentă a bucureștenilor care cred că Firea NU merită un nou mandat (61% dintre alegătorii care au răspuns la întrebare consideră acest lucru). „Suntem deci într-o competiție electorală strânsă și îi invit la vot pe toți bucureștenii, spunându-le că avem șansa schimbării, avem șansa de a construi un Nou București, cu o nouă administrație – liberă de corupție, eficientă, hotărâtă să rezolve probleme Capitalei.”, a spus Nicușor Dan.
De asemenea, Dan a arătat că 69% dintre respondenţi au răspuns că va fi o competiţie cu un rezultat strâns la Primăria Capitalei. În ceea ce priveşte intenţia de vot pentru Primăria Generală, conform acestei cercetări prezentate de candidatul susţinut de PNL şi USR PLUS, este următoarea: 33% pentru Nicuşor Dan, 30,5% pentru Gabriela Firea, 18,15% – indecişi, 9% pentru Traian Băsescu şi 9% pentru alţi candidaţi.

2 COMENTARII

  1. DACA EA………….. A APELAT LA SARMA BAGATA IN …….CA SA POATA FACE PERFORMANTA…….UN MATEMATICIAN LA CE AR MAI PUTEA APELA poate la semnul INTEGRALEI……..sa al mirarii….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.