DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea anunță astăzi noi pomeni cu teste PCR pentru depistarea infectării cu virusul SARS COV 2, în loc să testeze cadrele medicale care își plătesc din propriile buzunare testele . (Detalii AICI.) „Astăzi venim cu o nouă categorie, și anume cea a bucureștenilor care pleacă în vacanță. Așa cum știți mai multe țări europene solicită un test valabil de COVID-19. Prima țară care a anunțat acest lucru pentru România este Grecia și ne dorim să venim în sprijinul bucureștenilor care nu au cum să plătească la o clinică privată 300-400 de lei pentru un astfel de test.”, a anunțat Gabriela Firea în ședința CGMB.
Un angajat implicat în activitatea de testare a bucureștenilor, indignat de faptul că ASSMB plătește prea mult pentru un test, ne-a trimis mai multe rapoarte de recoltare din care am anonimizat unul pe care l-am fotografiat. Costul unui test, plătit de ASSMB este de 350 de lei.
Asta în timp ce un test la Synevo costă doar 285 de lei. Vezi AICI. Primăria Capitalei care putea obține un discount de volum chiar dacă nu a avut timp să facă o licitație plătește prețul de 350 de lei. Fără negociere. Diferența, un mizilic de 65 x 12 000 (teste) = 780.000 lei plătiți aiurea din bugetul local. E bună administrația Firea, dar nu pentru popor.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.