Acasă Actualitate Firea și PSD au alocat doar 7.000 EURO pentru deblocarea traficului dar...

Firea și PSD au alocat doar 7.000 EURO pentru deblocarea traficului dar au dat 4,1 milioane de Euro televiziunilor și 6 milioane pe festivaluri

DISTRIBUIȚI

Gabriela Firea a plecat în Japonia pentru a vedea la fața locului o capitală modernă așa cum ne-o promite și ea pe a noastră. Că femeia minte cu nerușinare știm încă de când ne spunea că de fapt la secțiile de votare din zona Londrei nu e nimeni, în timp ce cozile se întindeau pe mai multe străzi și pe mai multe rânduri.
Consilierul general Ciprian Ciucu și-a prezentat și el opinia: „Din punctul meu de vedere, vizita la Tokio a Gabrielei Firea este doar o plimbare, un city break. De ce? Pentru că dacă vrei să înveți ceva, nu înveți de la orașe cu un decalaj de dezvoltare de 100 de ani, ci de la orașe cu care să te poți compara în ceea ce privește practicile administrative. În primul rând, de la orașe europene, din UE, care funcționează și se dezvoltă pe legislație europeană și practici administrative similare. O listă de orașe de la care Bucureștiul are de învățat ceva relevant: Berlin, Viena, Varșovia, Sofia, (știu, e neplăcut, dar este adevărat), Cluj, Oradea și altele. La Tokio te poți uita doar dacă ești măcar la nivelul Berlinului”, a concluzionat Ciucu.

Pagina de Facebook „Deblocăm Bucureștiul” a comentat: „Știați că anul acesta Primăria Capitalei a alocat numai 30.000 de lei pentru trei proiecte majore de infrastructură care ar fi ajutat la deblocarea traficului??? Penetrația Prelungirea Ghencea a ”beneficiat” de 10.000 de lei, în condițiile în care există un rest de executat de 506.000.000 lei. Penetrația Ciurel-A1 a primit tot 10.000 când mai sunt de executat lucrări de 2.000.000.000 lei. Iar legătura Buzești-Berzei-Uranus a primit 0,0295% din necesar, adică tot 10.000 de lei. Bani au fost totuși. Zeci și sute de milioane s-au risipit pe spectacole, cântări sau salarii la cele 22 de societăți nou-înființate.”
Jurnaliștii de la recorder.ro au făcut Bilanțul verii în Capitala distracției: peste 6 milioane de euro pe festivaluri, târguri și spectacole.
Și fostul președinte Traian Băsescu a făcut totalul banilor cheltuiți de Primăria Capitalei cu publicitatea la televiziuni:peste 4,1 milioane Euro publicitate.
Plus salariile uriașe de la cele 22 de companii din subordinea Primăriei. Îi place lui Firea să facă shopping din banii noștri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.