DISTRIBUIȚI

Sorin Adrian Pîrvulescu este băiatul Vioricăi Meleșcanu, a doua soție a fosilei comuniste. Fără pic de rușine, Meleșcanu și-a băgat nevasta, pe fiul și pe nora acesteia să încaseze bani fumoși de la stat. Sorin Adrian Pîrvulescu a lucrat ca expert juridic la Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații de unde a trecut la Senatul României ca șef peste Biroul de Proceduri Achiziții Publice. Nevastă-sa, Camelia Oana Pîrvulescu, a lucrat ca director adjunct la firma Pintexim SRL, de unde a ajuns șef serviciu în Senatul României. Pe 30 mai 2013, Pîrvulescu a fost detașat la Ministerul Afacerilor Externe, condus în aceea perioadă de ministrul Titus Corlățean și a fost trimis consul la Consulatul României de la Cahul, Reublica Moldova, apoi consul în Luxemburg și la Strasbourg.

Nevasta lui Meleșcanu, pensionară, se cam plictisea acasă și cum neamurile nesimțiților sunt de neînlocuit, în 2013, Vosganian a numit-o pe Viki Viorica Meleșcanu în funcția de administrator special al companiei Avioane Craiova SA. Începând cu aprilie 2015, Vorica apare ca expert la Ministerul Economiei și administrator special la Avioane Craiova.

Guvernul României a făcut publice proiectele de acte normative ce vor fi incluse în ședința din cursul zilei de joi, 23 ianuarie. Printre acestea se află un proiect de Hotărâre de Guvern în care se solicită abrogarea art. 3 din Hotărârea Guvernului nr.454/2018 privind rechemarea şi numirea unui consul general. Este vorba despre încetarea mandatului de șef al Consulatului General al României la Strasbourg. Consul general este Sorin Adrian Pîrvulescu.

Foto: Kanal D

8 COMENTARII

  1. Pai a dat guvernul PSD—ALDE o lege in vara anului 2017 prin care primari nu mai pot fi controlati pe ce cheltuie bani contribuabililor,pe cine angajeaza si cu ce salarii si pe langa primari tot libertatea asta o aveau toti directori de la stat si bineinteles ministri,ca au creat astia cu legea asta o debandarda in tara de nu gasesti in nici un minister,inteprindere,spital,regie a statului sau primarie nelegiuiti sau faradelegi pentru ca s-a dat liber la furat si la tot felul de abuzuri.

  2. Bai Dane tu esti exact ca magistrati aia care fiindca nu au raspuns pentru pensiile nesimtite le spun criticilor cam asa:”daca nu v-a placut cartea pentru ca fiti si voi magistrati”, de parca pentru asta invata ei la facultatea de drept,sa aiba mai multe drepturi decat cetateni care fara scoala asta sunt oameni de mana a doua sau untermensch cum spune cineva odata.
    Vedeti ma PSDistilor dece nu v-au mai votat romani,pentru ca voi odata ajunsi la putere v-ati considerat stapani Romaniei fara sa tineti cont de nici o lege a tari pentru ca voi ati fost alsi de popor deci dupa mintea voastra proadta poporul v-a mandatat sa faceti ce vreti in Romania pentru ca legea sunteti voi,DRAGNEA nu realizat nici macar ca l-a intrecut in abuzuri si pe fostul premier P.S.D. Adrian Nastase.

  3. Nici unul nu este pt tara , dar nici unul… pt ca el cum se vede pe ” metereze” gata nu i mai ajungi cu prajina la nas; taie si spanzura!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.