Acasă Actualitate Fiul pentru a cărui carieră se milogește Dăncilă a absolvit Ecologica, e...

Fiul pentru a cărui carieră se milogește Dăncilă a absolvit Ecologica, e agramat ca ea și încasează 1700 de Euro pe lună pentru „sfaturile” sale

DISTRIBUIȚI

Victor Dăncilă a fost angajat la Curtea de Conturi cu 1700 de Euro salariu net, lunar, în ziua în care Viorica depunea jurământul ca premier. Beizadeaua a fost angajat de Ilie Sârbu în funcția de consilier adică sfătuitor. Victor Dăncilă a absolvit Universitatea ecologică – Științe Economice și este agramat ca maică-sa. Ce ar putea să-l sfătuiască pe Ilie Sârbu, economist și teolog? Pentru nimic, Victor Dăncilă încasează 1700 de euro lunar de la Curtea de conturi. Normal că maică-sii îi este teamă că va rămâne copilașul pe drumuri. Dar noi estimăm că pentru un post în comerț s-ar califica.
Un singur job a mai avut Victor Dăncilă, la firma unde taică-su este șef, desigur. În 2018 a fost rândul mamei să-l căpătuiască.
Întrebată de Ciutacu dacă i-e frică după instalarea guvernului Orban că fiul său va fi concediat, Dăncilă a tremurat din genele puse și a spus că da, și pentru fiu și pentru soț îi este teamă. Dăncilă a ținut să menționeze: „dacă au ceva de obiectat, să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toți. Fiul meu a fost extrem de discret”.
Înțelegem din vorbele sale că ea e mai puternică decât soțul și fiul la un loc și faptul că l-a instalat pe milogul de Victor în loja cu toți greii UE înseamnă discreție pentru țoapa de la Videle îmbrăcată numai în haine scumpe cu broșe.

2 COMENTARII

  1. Pai, cata discretie vreti de la o zarzavagioaca de Videle ????? De-atata prostie, ma mir ca mai opresc acceleratele la Videle…. Ma rog, Cuc(ul) nu putea face ceva in contra, nu?

  2. Inca un aspect ,care dovedeste ca Legile sunt pentru fraei,!Daca se ste,daca asta este adevarul atunci bani incasati trebuie restituiti iar personajelesa fie plasate dincolo de gratii!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.