Home Actualitate Fiul unui fost oficial și trei barmani din cluburi de fițe, arestați...

Fiul unui fost oficial și trei barmani din cluburi de fițe, arestați pentru trafic de droguri

DISTRIBUIŢI

Octavian Manafu – fiul fostului director al Aeroportului Mihail Kogălniceanu, Ionel Manafu – controlor de trafic aerian la Aeroportul Mihai Kogălniceanu din Constanța a fost prins de DIICOT cu cannabis și ecstasy la sfârşitul lunii decembrie. În cauză au mai fost deferite justiţiei alte trei persoane. Octavian Manafu este suspectat că ar fi făcut trafic de droguri de mare risc.
Ionel Manafu a fost directorul Direcției Ape Dobrogea Litoral și consilier judeţean. Alţi trei tineri, care lucrau ca barmani într-unele din cele mai în vogă cluburi de pe litoral, sunt acuzaţi că distribuiau substanţele pe piaţă. Suspecţii au vârste cuprinse între 22 şi 27 de ani. La cererea procurorilor DIICOT, Tribunalul Constanţa a emis mandate de arestare preventivă pe numele lui Octavian Manafu, Stelea Dumitrescu şi Cristian Dumitru Vârlan în Ajunul Crăciunului și arest la domiciliu pentru Robert Matei iar Curtea de Apel Constanța le-a menținut.

Anchetatorii susţin că Manafu şi cei trei complici ai săi ar fi comercializat cannabis şi ecstasy, în ultimii doi ani, preponderent în cluburile scumpe de pe litoral. Mai mult, unul dintre suspecţi este angajat al clubului Fratelli.

„De asemenea, cu privire la doi dintre inculpaţi există suspiciunea că şi-au pus locuinţele la dispoziţie pentru consumul de droguri. Cu ocazia percheziţiilor efectuate în cauză au fost găsite şi ridicate diferite cantităţi de droguri precum şi dispozitive pentru mărunţirea şi cântărirea drogurilor“, se precizează într-un comunicat al DIICOT.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.