Home Politic Comisia paritară PDL-PNL se reunește luni pentru a stabili unificarea la nivel...

Comisia paritară PDL-PNL se reunește luni pentru a stabili unificarea la nivel local

DISTRIBUIŢI

Comisia paritară PDL-PNL se va reuni luni, 5 ianuarie, pentru a dezbate criteriile după care se va realiza procesul de unificare la nivel local al organizațiilor democrat-liberale și liberale în noul PNL după fuziunea celor două formațiuni.

Pe 20 decembrie 2014, la finalul Colegiului Director al democrat-liberalilor, Vasila Blaga a declarat că a convenit împreună cu președintele PNL, Alina Gorghiu, ca pe 5 ianuarie 2015 Comisia de unificare liberală să se reunească într-o ședință în care urmează să fie dezbătute criteriile după care se va realiza procesul de unificare PDL-PNL.

„Am discutat cu doamna președinte Gorghiu convocarea pentru luni 5 ianuarie, ora 11,00, a Comisiei de unificare pentru a începe stabilirea criteriilor după care să se facă unificarea de jos în sus a celor două partide. (…) Colegii mei au propus un set lung de criterii după care să se facă acest proces de unificare. Le voi prezenta în Comisia de unificare liberală. (…) Cu toții am apreciat că 2015 este un an decisiv pentru construcția și consolidarea noului PNL”, a afirmat Vasile Blaga.

Președintele PDL a adăugat în același context că au fost discutate mai multe criterii de unificare liberală, dar acestea vor putea fi comunicate după ce vor fi acceptate de întreaga Comisie de unificare liberală, comisie paritară alcătuită din 6 membri de la fostul PNL și 6 de la fostul PDL.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.