Acasă Actualitate Florin Călinescu către Dragnea: ‘Păi, bine monșer livulică, ditamai statu’ tralalalel…’

Florin Călinescu către Dragnea: ‘Păi, bine monșer livulică, ditamai statu’ tralalalel…’

DISTRIBUIȚI

Omul de televiziune Florin Călinescu îl provoacă pe Liviu Dragnea la un interviu după ce Victor Ponta a făcut publice poze cu Liviu Dragnea alături de George Maior, Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi pentru a arăta cum luptă de fapt liderul PSD cu ceea ce numeşte el statul paralel.

„Victoras,fostul șef al lu’ livulica, vine cu poza asta de mare caracter. Ce avem in imagine?

Pentru cei născuți de ieri încoace: fostul șef al SRI. Fosta șefa DNA. Si, si,siiiii?

Pai, bine monser livulica, ditamai statu’ tralalalel si acuma nici gura nu iti miroase?!

Cand mergi in anumite programe tv si nimeni nu te deranjează cu nici o întrebare mai acătării, cand înșiri pe sfoara guvizii din capu’ tău ca pe niște moaște sacre, riscul e sa te crezi doar tu pe tine însuți, ți, ț…

Nu vrei sa facem un interviu, fata in fata, sa afli cum stai…?

Nu o sa vrei.

Pana atunci o veste buna: fabrica de PROZAC va lucra zi si noapte, sâmbăta si duminica pentru liniștirea ta”, scrie Florin Călinescu pe Facebook.

5 COMENTARII

  1. Familia traditionala: mosul si amanta de 25 ani; barbatul cu 6 neveste, parlamentari cu amante secretare, ministrii cu copiii, nurorile/ginerii, finii angajati secretari de stst, consilieri in institutiile statului.

  2. La ce sa mai irosesti timpul cu un golan analfabet si hot ca zdragnea,stimabile Florin?Imbecilul stie ca va fi umilit,asta doar la antene se duce.Mai bine scrie despre hotiile care le-a facut si le va mai face,sa fie electoratul ,”pe care maestrul cristoiu nu vrea sa-l jigneasca”,informat.Sunt sigur ca ai avea un rating foarte bun pentru ca prezinti garantie 100%.Toata stima D-le Calinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.