Acasă Actualitate Fost luptător în 4 războaie candidează independent la Primăria Capitalei

Fost luptător în 4 războaie candidează independent la Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

Ne plac la nebunie filmele de acțiune, cu trupe de elită formate din soldați super-antrenați. Un astfel de fost luptător, retras din activitatea militară se „războiește” cu proteste civice cu autoritățile locale.

CV-ul lui Cătălin Ioan Berenghi te lasă mască :
„- Fost luptător in Legiunea Straină, a participat in 4 razboaie;
– Specialist genist (minaj, deminaj, manevrare explozibil);
– Distrugător de lunetiști;
– Alpinist si schior;
– Ghid montan;
– Instructor prim ajutor;
– Instructor scoală de ghizi montani (13 ani);
– Instructor cursuri supravietuire;
– Bucătar;
– Activist civic cu numeroase proteste:
● „Protestul cu Flori”, plantate in bulevard;
● „Protest Bio” (gradina de zarzavat pe trotuarul Bulevardului Mihail Kogalniceanu );
● ” Borduriada Roz” ;
● „Protest ANTI MEGA-MOSCHEE”;
● „Protestul Crestinii nu vor mega moschee” (500 de cruci amplasate in tot Bucurestiul);

– In urma unui razboi care a durat 9 ani, cu 428 sesizari telefonice si sute de sesizări scrise, este cel care a aliniat pe bulevardul Mihail Kogalniceanu, 17 masini ale S.C. APANOVA, a obtinut despăgubiri de cateva sute de mii de euro de la aceeasi societate.
Este un personaj de temut, pentru că nu este controlabil, manevrabil, nu face parte din nicio structura sau niciun serviciu al statului, armată sau organizatie obscură.
Este inventiv, spontan si are curajul sa se ia la trantă cu politicienii corupti care nu respectă legea.

Este un PATRIOT, iar actiunile sale dovedesc clar si incontestabil dragostea lui fata de neam si ţara:

– Remontarea dupa o luptă in echipă,de aproape 4 ani, a bazoreliefului ” BUDAPESTA ” pe Arcul de Triumf, după 66 de ani de cand acesta a fost distrus de grupurile bolsevice.
– Sprijinirea si implicarea in accesarea unui fond de catre Biserica Sfantul Nicolae, de 200 000 ron, pentru refacerea cladiri „Barac” in care se afla documente si carti de mare valoare pentru poporul Roman, aflate in Scheii Brasovului (Prima Scoala Romaneasca).
– Inceperea demersurilor si blocarea „PARTIALA” a construirii Mega Moschei , urmata de contestarea legii 372/2015 prin care statul Roman, cedează cu titlu gratuit, Cultului Musulman, un teren in valoare de 14 milioane de euro.
– Codex Aureus, inceperea demersurilor si anunţarea organelor competente, ale statului Roman, cât si Bisericia Ortodoxa – Arhiepiscopia Ortodoxa de Alba Iulia, de frauda si hoţia care urma sa se intample, prin care Romania urma să piardă faimosul Codex Aureus cu care Nicolae Ceausescu a garantat (neoficial) imprumutul de 10 miliarde de dolari al Romaniei in 1986 la FMI
– In urma demersurilor si a piesei de teatru ” Mickey Mouse”, jucată la Guvernul României, am reusit sa transformam partial, dintr-un depozit de tip comunist „Colhoz”, Registratura Generală a Guvernului, intr un loc civilizat. (Nu arată asa cum am vrea noi, dar si in 2016 trebuie sa avem activitate)
– Igienizarea si curaţarea de gunoi a peluzei din faţa Guvernul României.
– Semnalarea si transmiterea, prin diverse surse si canale, pana la aducerea intr-o faza aproape functională, a barierei din faţa sediului general al SRI.
– Tragerea unui ” Semnal de alarmă” in mediul virtual referitor la vânatul abuziv. Demersul a starnit, un val de controverse atât in România cat şi in afara ţării.
– Incercarea de a reprezenta ” Societatea Civilă” in urma apelului facut de preşedintele României ( Manipulare si inşelare a poporului).
– Participarea la Tabăra din Muntii Buzăului (Periegheza Detectivă), pentru descoperirea originilor poporului nostru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.