Acasă Actualitate Kovesi despre atacurile denigratoare ale Antenei 3

Kovesi despre atacurile denigratoare ale Antenei 3

DISTRIBUIȚI

DNA a transmis un comunicat referitor la „afirmațiile mincinoase și denigratoare făcute la emisiunile ‘În gura presei’ și ‘Sinteza zilei’, transmise la data de 4.05.2016 la postul de televiziune Antena 3, Biroul de Informare și Relații Publice este abilitat să transmită următorul punct de vedere al doamnei Laura Codruța Kovesi, procuror șef al DNA:

‘Dosarul nr.129/ P/ 2013, prin care mai multe persoane — directori și acționari ai Trustului Intact — au fost trimiși în judecată, a fost înregistrat la Direcția Națională Anticorupție la data de 24 aprilie 2013, înainte de numirea mea în funcția de procuror șef al DNA.

Atât la data înregistrării dosarului la DNA, cât și pe durata instrumentării acestuia, nu am cunoscut personal și nu am discutat cu nicio persoană din conducerea sau cu angajați/ foști angajați ai companiei care este parte vătămată în dosar.

Rechizitoriul nu a fost confirmat de procurorul șef al DNA, ci de procurorul șef al Secției pentru combaterea corupției.

Simpla împrejurare că, de-a lungul timpului, am avut relații personale cu persoane angajate la o societate comercială nu poate să afecteze imparțialitatea sau legalitatea unui dosar instrumentat de colegii mei din cadrul DNA.

Orice fel de atacuri defăimătoare la adresa mea, inclusiv a vieții mele personale, vor impune un demers ferm, prin folosirea căilor legale’.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.