Acasă Actualitate Fost milițian cu BAC-ul luat la 50 de ani, deputatul PSD Dan...

Fost milițian cu BAC-ul luat la 50 de ani, deputatul PSD Dan Ciocan spune că nu știe ce e Tel Drum

DISTRIBUIȚI

Dan Ciocan a reușit să-și ia Bacalaureatul la vârsta de 50 de ani și imediat s-a înscris la facultatea de Agronomie din Craiova unde este student de 7 ani, după ce începând cu 1985 a fost milițian. Ciocan e născut în 1960 iar activitatea de dinainte de 1985 adică de vârsta de 25 de ani rămâne nedeclarată. Estimăm după felul cum citește că a fost țăran la CAP la terminarea a 8-10 clase și până la începerea școlii de subofițeri de Miliție de la Câmpina pe care a absolvit-o în 1985.
Jurnaliștii Rise Project au studiat tranzacțiile Tel Drum și au dat peste frații Ciocan: Dan, deputatul și Cornel pentru 5 ani în închisoare pentru evaziune fiscală și spălare de bani de 5,8 milioane de lei.
„Latifundiarii Dan și Cornel Ciocan din Calafat, membri marcanți ai filialei PSD Olt, sunt prieteni vechi cu Dragnea, tovarăși de petrecere sau vânătoare.” scriu jurnaliștii de la Rise Project.
5.850.282 lei „au intrat de la TEL Drum în conturile firmei T DanCor Romconstruct SRL din Calafat, controlată de frații Ciocan. Nu știu ce-i Tel Drum și nu știu să aibă legătură cu domnul Dragnea, care-i președinte PSD și atât. Întrebați-l pe fratele meu mai multe, că de la Dan la Cornel e diferență. Ce treabă am eu cu el, alta decât legătura de sânge?”, a comentat deputatul Dan Ciocan pentru RISE Project. Inocent și intelectual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.