Acasă Actualitate Fost premier anunță avansarea la EPPO a magistratului Negulescu după ce procurorii...

Fost premier anunță avansarea la EPPO a magistratului Negulescu după ce procurorii au cerut achitarea acestuia

DISTRIBUIȚI

Fostul premier Victor Ponta a declarat joi seară, la România TV, că cererea procurorilor PICCJ de a-l achita pe fostul procuror Mircea Negulescu de la DNA Ploiești, acuzat de mai multe fapte imaginare de cercetare abuzivă, constrângerea martorilor și abuz – reprezintă un „mesaj politic foarte serios” pentru procurorii „care urmează să execute” că nu vor păți nimic și că în opinia sa după preluarea de către PSD a funcției de premier o să pornească și lupta anticorupție.

„Eu acum mă aștept ca dl Portocală să meargă la Parchetul European, unde se afla dl Uncheșelu și să primească 7-8 mii de euro pe lună și să ancheteze corupția care există în Europa doar prin țările din est, România, Bulgaria, Ungaria. Doar nu va închipuiți că e corupție în Germania sau Franța. Doamne ferește! Eu cred că era de așteptat acest lucru, dl Portocală și dl Onea și gașca de la Ploiești nu au fost chiar tâmpiți, ei au executat pe cine trebuia, nu au executat la întâmplare. Li s-a spus probabil ‘Stați linistiți, vă scoatem’. E și mesaj pentru alții care urmeaza să execute: ‘Dați-i bătaie că nu o să pățiți nimic’. Părerea mea este că după ce PSD va prelua funcția de premier, atunci va porni și lupta anticorupție și procurorii care vor face ce a făcut Portocală trebuie să fie siguri că nu o pățesc. E un mesaj politic foarte serios”, a declarat Victor Ponta.

2 COMENTARII

  1. Este un avertisment foarte dur din partea fostului prim ministru Victor Viorel Ponta si vizeaza chiar PSD-ul de azi condus de Marcel Ciolacu si Firea Gabriela Pandele, asa ca este putin probabil ca cei doi sa accepte roada pe functia de prim minstru in 2023. Dar daca asta se doreste de la Bruxelles, amestec fatis in afacerile interne ale Romaniei folosind exemplu de succes al fostului BINOM -ce a distrus calificat capitalul autohton in numele propagandei anticoruptie din Romania, atunci colonie penala scrie pe cetatenii acestei tari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.