Acasă Actualitate Fostă iubită a lui Leo de la Strehaia candidează pentru șefia Baroului...

Fostă iubită a lui Leo de la Strehaia candidează pentru șefia Baroului București

DISTRIBUIȚI

Fosta soție a „Regelui pițipoancelor” și fosta iubită a „Prințului țiganilor”, avocata și prietena Alinei Bica și-a anunțat candidatura la șefia Baroului București. Avocata a fost căsătorită la începutul anilor 2000 cu Mihai Vicol, supranumit „Regele pițipoancelor” condamnat la 4 ani și 9 luni cu executare pentru infracțiuni economice. Așadar fostă Laura Vicol, avocata Voicu și „regele” divorțează și aceasta începe o relația cu Leo de la Strehaia. Doar regele pițipoancelor nu se putea însura decât cu o regină a pițipoancelor, prietenă cu alte prințese-pițipoance: Alina Bica, Elena Udrea, Ana Maria Topoliceanu.

Acum Laura Voicu se prezintă ca fiind foarte bună prietenă de mai mulți ani cu Alina Bica. Oare cum s-au cunoscut? Laura a studiat în București, Alina la Cluj. S-or fi împrietenit pe la DIICIT unde dna procuror anti-mafia urmărea penal și dna avocat apăra?

După cum relata ziarul Cancan în 2007, Leo i-a cumpărat și pus la picioare Laurei, 1001 trandafiri și a plătit 28,000 EURO pe o manea lui Adi Minune: „Laura ești viața mea/ Fără tine nu pot sta!” adică 7000 EURO strofa.

Așadar Laura Voicu de la soția „regelui pițipoancelor” și iubita „prințului țiganilor” vrea să devină „Decanul Baroului București”. La fel ca și în cazul prietenei prietenei sale, Elena Udrea care a revigorat lupta pentru președinția României care se anunța una plictisitoare, așa și Laura Voicu a surescitat lupta pentru șefia Baroului București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.