Acasă Actualitate Fostul procuror Negulescu se teme pentru viața lui

Fostul procuror Negulescu se teme pentru viața lui

DISTRIBUIȚI

Fostul procuror Mircea Negulescu a acordat un interviu postului Realitatea TV și a declarat că în acest moment se teme pentru viața lui și spune că nu reușește să-și găsească un loc de muncă, asta pentru că oamenii de afaceri sunt speriați de familia Cosma, atât de influentă încât nici iarba nu crește în Prahova fără acordul acesteia, a subliniat Negulescu.

”Muzgoci: Considerați că ați fost pus sub tratamentul același ca și LCK?

Negulescu: Mm…. Gândiți-vă că eu din 2017, suntem în 2020 n-am putut să mă angajez nici măcar livrator de pizza.

Muzgoci: Ați încercat acest lucru?

Negulescu: Mi-am pus pe ejobs o grămadă de anunțuri și n-am putut să fac absolut nimic…. la un moment dat, când au existat oameni de bună credință, care încercau să-mi ofere un contract de muncă, legal, da. Veneau cei din familia Cosma și îi amenințau și ei fugeau. Au fugit. Da!
Eu din 2017 până acum am avut un singur contract de muncă la o societate comercială pentru o perioadă scurtă de timp, cu un om deosebit și nu vreau să-l introduc în situația asta… și se sperie lumea… ce sa facă?
Muzgoci: Ce vă spuneau cei care vă angajau și…?
Negulescu: Care… a.. la care încercam să mă angajez… că le pare rău că.. da dvs nu vi se pare normal să..

Muzgoci: Dar vă spuneau cu subiect și predicat că Vlad Cosma mi-a cerut să nu vă angajez?

Negulescu: Păi îmi lăsau de înțeles, nu trebuia să-mi spună cu subiect și predicat. Pentru că era clară treaba că această familie care este la fel de puternică la momentul ăsta în Prahova. Este la fel de puternică. Iar președintele actual al CJ este Bogdan Toader, îi spuneau Monkey, nu știu de ce… (de la maimuță mă gândesc)… mda.. spunea… ca ar avea omu….da mă rog.. Asta era porecla, da, Monkey. Președintele actual al CJ este omul de casă al familiei COSMA. Dvs trebuie să înțelegeți că, în Prahova, iarba nu crește decât dacă-și dă acordul familia COSMA. Despre asta discutăm, iar după ce s-a întâmplat ce s-a întâmplat cu mine, cu colegii mei… ei acuma prosperă… prosperă..

Leca: Și cum vă simțiți acum? Ca un proscris? În afara de faptul că nu vă angajează nimeni?

Negulescu: Păi dvs cum v-ați simți dacă din 2017…

Leca: Vă simțiți amenințat? Că vă dați seama, orașul nu e chiar București.

Negulescu: E posibil, la un moment dat, să fac pneumonie… vă dați seama. Să fie glonțul rece, eu cald. Și… mă gândesc la orice, nu?

Muzgoci: Vă e atât de frică? Adică considerați că oamenii ăștia ar putea merge atât de departe? Și nu mă refer la familia Cosma ci la oamenii care-i protejează.

Negulescu: Am avut o discuție cu actuala mea sau viitoarea mea soție, actuala mea prietenă și chiar mă gândesc să cer protecție (Muzgoci: ce vă face să vreți asta?) păi dacă am stricat atâtea jocuri… și mă refer la banii care n-au miros, nici culoare politică. Credeți că sunt o persoană comodă?

Muzgoci: Păi hai s-o luăm altfel, spuneți că ați avut parte de același tratament si v-au atacat cam cu aceleași arme ca și LCK.

Negulescu: Eu am fost mai vulnerabil pentru că eu eram cel care, împreună cu colegii mei, noi eram cei care anchetam situația respectivă, de aici a apărut și vulnerabilitatea foarte mare vizavi de persoanele noastre.

Muzgoci: Păi LCK e bine mersi, dvs sunteți urmărit…

Negulescu: Asta e situația, ce să facem, mergem până la capăt, adevărul va ieși la lumină.

Muzgoci: Nu v-ați pus niciodată întrebarea „De ce eu?” știți că e și un film.

Negulescu: Hmhm hm… (surâde) mmda… sper să nu mi-o pun niciodată…

Muzgoci: Hai să luam o chestiune foarte importantă legată de ce ne-ați mai spus.

Negulescu: Vreau să-mi mai aduc aminte ceva ca să vedeți profilul moral pe care dl. VLAD COSMA îl are… Are un… și să dea Dumnezeu să-i trăiască, are o fetiță, un băiat, chiar nu știu. Nu-mi aduc aminte acum, cu dominșoara Andreea Țărândă, copil pe care l-a recunoscut. Și fiind întrebat. Și cred că puteți verifica dacă o cunoaște pe Andreea Țărândă,a spus că nu. Că n-o știe. Deci, ăsta e profilul moral al omului ăstuia care n-a venit la dvs să vă prezinte înregistrările pe care le-a prezentat în altă parte, care este credibil unde de… nu știu dacă mai e domnul NANU la RTV, dar dânsul se ocupa de tot ce înseamnă …

Leca: Afacerile lui Sebastian Ghiță în România..

Negulescu: Da, da, da.

Leca: El era și la RTV?

Negulescu: La un moment dat n-ați văzut pe înregistrare că spune că se ducea cu dl Nanu… băiatul primarului din comuna Cornu, da.

Muzgoci: Același primar care s-a retras de pe lista în 2016 pentru a-i face loc Andreei Cosma să ajungă în Parlamentul României.

Negulescu: Da, păi dna Cosma, din câte știu, era pe locu 7 (da)…. S-AU RETRAS TOȚI! (ca să-i facă loc?) ca să ajungă doamna deputat.”.

2 COMENTARII

  1. Dupa alegeri se mai schimba situatia ca PSD-ul o sa piarda multe procente.Nu e Ghita/Ponta chiar asa de tare precum cred unii,dar a fost foarte bine sustinut de grupuri de influenta care se cam destrama acum.Ceea ce se vede din avion este faptul ca Negulescu a fost abandonat de DNA-ul pentru care a lucrat la Ploiesti deoarece rechinii sunt protejati politic de PSD

  2. Poate ca pana la urma D-l Negulescu va castiga si adevarul va iesi la lumina, dar aceasta nu se poate face cu o singura televiziune (Realitatea) si un ziar(Curentul). In momentul de fata, D-l Negulescu este in mare pericol deoarece mafia reprezentata de familia Cozma, Ghita (prin execrabila televiziune Romania tv si gretosul si primitivul Victor Ciutacu), Ponta este inca foarte puternica in Romania. Ii doresc mult succes D-lui Negulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.