Acasă Actualitate Fostul șef al DIPI, Gelu Oltean, iubita lui și șamanul rămân în...

Fostul șef al DIPI, Gelu Oltean, iubita lui și șamanul rămân în arest

DISTRIBUIȚI

Fostul şef al DIPI, Gelu Oltean, şi concubina acestuia, Vanessa Youness, rămân în arest preventiv, Curtea de Apel Braşov respingând contestaţiile formulate de aceştia privind decizia Tribunalului Braşov.

„Respinge contestaţiile declarate de inculpaţii Oltean Gelu Marin, Youness Amal-Vanessa şi Lishman Thomas Ivor Mowbray împotriva încheierii de şedinţă nr. 3/UP din data de 7 ianuarie 2020 pronunţată de Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi de la Tribunalul Braşov, în dosar nr. 3/62/2020, pe care o menţine. Obligă inculpaţii să plătească statului sumele de câte 100 lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Onorariul interpretului de limba engleză în sumă de 46,30 lei se suportă din fondurile MJ. Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu, azi 13 ianuarie 2020.”, se arată în soluția postată pe portalul instanțelor de judecată.

Gelu Oltean, fost şef al DIPI, este acuzat de procurorii DIICOT Braşov, alături de concubina lui şi un cetăţean britanic de trafic de droguri de mare risc. Conform anchetatorilor, Gelu Olteanu ar fi organizat, într-o casă din judeţul Dâmboviţa, reuniuni de consum de droguri, inclusiv DMT, un drog puternic halucinogen şi considerat de mare risc, fiecare persoană participantă plătind în jur de 550 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.