Acasă Actualitate Foto: Deputatul PSD Aurel Balașoiu prins când făcea sex cu un băiat...

Foto: Deputatul PSD Aurel Balașoiu prins când făcea sex cu un băiat minor

DISTRIBUIȚI

Deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, a fost exclus din partid cu doar câteva clipe înainte ca în mediul public să apară informația potrivit căreia acesta ar fi suspect de întreținerea de relații sexuale cu minori.

Acesta are 62 de ani și este căsătorit cu o educatoare. Până în 2020, Bălășoiu a fost primarul comunei Rociu începând cu anul 2004.

Conducerea centrală a PSD a decis în unanimitate excluderea parlamentarului argeșean, fost primar și, pe deasupra, absolvent de Teologie.

  • ,,Conducerea PSD a decis astăzi excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare. PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine” – au transmis social-democrații.
  • ,,Am luat act de decizia conducerii PSD de excludere din partid a deputatului Aurel Bălășoiu. Rămânând consecvent principiilor sale, PSD Argeș se delimitează ferm de orice atitudine imorală și solicită de urgență demisia sa din Parlamentul României.” transmite filiala PSD Argeș.
  • ,, Imediat, Departamentul de Investigații Speciale al GÂNDUL a intrat în posesia unor informații-bombă. Dar și a unor imagini cutremurătoare. Surse din lumea politică au mărturisit pentru GÂNDUL că deputatul PSD, Aurel Bălășoiu, este implicat într-un scandal sexual monstrous față de care vom reveni PE LARG cu detalii. Sursele noastre susțin faptul că ramificațiile acestui scandal sexual se întind pană în ”intestinele” bisericii. Nu este exclus ca acest caz să devoaleze o rețea de traficanți care explotează minori în scopuri sexuale.” au anunțat cei de la cotidianul Gândul.

CLICK AICI PENTRU FOTOGRAFII

1 COMENTARIU

  1. Politica de selectare a cetatenilor romani din PSD este pur si simplu revoltator de permisiva si mai ales distructiva pentru prezentul acestui popor, zau parca si ar propune promovarea pe scara sociala a persoanelor cu grave tare comportamentale si caracteriale !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.