Home Actualitate Gabriela Firea a mințit din nou: GSP nu i-a făcut plângere penală...

Gabriela Firea a mințit din nou: GSP nu i-a făcut plângere penală la DNA, ci procurorii s-au autosesizat din presă

DISTRIBUIŢI

Lumea s-a obișnuit deja cu știrea cp Gabriela Firea a mințit. Fostă susținătoare înfocată a condamnatului Liviu Dragnea, ajutându-l să-și consolideze poziția în fruntea statului prin voturile acoliților săi, incompetenta Gabriela Firea care a urcat Bucureștiul pe locul al treilea în topul orașelor cu cel mai aglomerat trafic din lume încearcă să sensibilizeze acum românii anti PSD, mimând opoziția față de gruparea care conduce partidul.

Aseară, primarul PSD al Capitalei a anunțat că va închide Stadionul Național, dând vina pe o investigație jurnalistică a GSP și pe DNA! „Cu Arena Naţională se întâmplă că noi aveam un contract care funcţiona foarte bine, un contract legal, bine fundamentat juridic prin care unul dintre cluburile care închiria cel mai des Arena Naţională în vederea organizării de competiţii sportive achita contravaloarea mentenanţei gazonului.
O gazetă de sport, care şi-a terminat subiectele sportive, ne-a făcut plângere la DNA. DNA a început o anchetă in rem, s-a suspendat acel contract, deci am rămas fără contractul de mentenanţă pe Arena Naţională”, a precizat primaul Capitalei.
Gazeta Sporturilor clarifică în ediția de astăzi: „Primarul Gabriela Firea se înșală. Gazeta Sporturilor nu a făcut nicio plângere penală la DNA, doar a scris despre probleme. DNA s-a autosesizat”.
Și Cătălin Tolontan abordează subiectul în editorialul său din Libertatea:
„Când, în februarie 2016, a venit direct din televizor și a anunțat că va candida la Primărie, Gabi Firea a uitat să spună bucureștenilor că le va cheltui banii împreună cu nașul său de cununie, Gigi Becali. Care naș a primit oricât de mulți bani publici a dorit ca să întrețină gazonul de pe Stadionul Național. Peste 30.000 de euro pe lună, fără niciun fel de licitație și fără limită de sumă!”, scrie astăzi Cătălin Tolontan pe libertatea.ro, garantând că GSP nu a depus nicio sesizare penală.
În urmă cu vreo 15 ani, îmi povestea un primar PSD care e visul lui în legătură cu presa: să stau la biroul meu de primar, să beau, cu lăutari, cu fete iar ziariștii să stea înșirați pe scaune la perete și să consemneze: „astăzi domnul primar a lucrat pentru comunitatea noastră, semnând mai multe documente esențiale, studiind investițiile, primind delegații de specialiști, muncind din greu pentru cetățeni!” Vă dați seama cum ar închide alde Firea&Dragnea toate ziarele?

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.