DISTRIBUIŢI

Liderii PSD și PNL se reunesc pentru a lua o decizie privind candidatul la Primăria Capitalei, care, conform surselor din coaliție, este Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Municipal din București și decanul Facultății de Medicină din cadrul UMF Carol Davila și fiul unui fost deputat PD.

Firea și Burduja, deși au dat din coate cât au putut nu au șanse să-l învingă pe Nicușor Dan nici dacă ar fi sprijiniți de cele două partide.

La rândul său, Cătălin Cârstoiu poate coaliza împotriva sa sentimentele negative ale votanților afectați de tragedia Colectiv. Bucureștenii au creat cozi din 2015 la donarea de sânge și au participat la marșuri în memoria tinerilor arși de vii la Colectiv, în timp ce profesorul doctor Cătălin Cîrstoiu ne prezenta alături de Bănicioiu cât de bine sunt îngrijiți supraviețuitorii în Spitalul Municipal (SUUB) pe care îl conducea. Ulterior s-a dovedit că tinerii erau căptușiți cu infecții și mulți au decedat cum a fost și cazul lui Alex Hogea. Puteți citi răvășitoarea scrisoare a tatălui Narcis Hogea AICI.

Citește și Exclusiv: Fiu de deputat, Cătălin Cîrstoiu a devenit medic primar înainte de a-și termina rezidențiatul. La fel și soția. Carierele lor universitare put

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.