Acasă Actualitate Gardienii care i-au permis lui Trutulescu sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la...

Gardienii care i-au permis lui Trutulescu sa-si sarbatoreasca ziua de nastere la dentist vor fi sanctionati

DISTRIBUIȚI

Trei gardieni vinovati ca i-au permis colonelului Trutulescu, condamnat la sapte ani de inchisoare pentru implicare in dosarul Tigareta II, sa consume bauturi alcoolice si sa intre in contatct cu persoane straine in timp ce se afla in afara penitenciarului, la un cabinet stomatologic particular, au fost trimisi in fata Consiliului de Judecata. Anuntul privind sanctionarea celor trei gardieni a fost facut, ieri, de catre ministrul justitiei, Rodica Stanoiu, in cadrul unei conferinte de presa.

Sergentii majori Alexandru Bogdan si Adrian Stoica, precum si plutonierul adjutant Ana Trandafir vor raspune in fata Consiliului de judecata, pentru ca nu au respectat consemnele stabilite.

Ministrul justitiei a mai anuntat ca s-a constituit un colectiv de control pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a decis transportarea lui Trutulescu la cabinetul particular situat pe Calea Mosilor, din Bucuresti. De asemenea, se va stabili si raspunderea factorilor de comanda ai Penitenciarului Rahova. -Prezentarea detinutilor la cabinete medicale particulare sau din reteaua publica se va face in cazuri cu totul speciale, atunci cind reteaua Directiei Generale a Penitenciarelor nu dispune de specialisti si dotare corespunzatoare-, a conchis ministrul Stanoiu.

Colonelul Trutulescu a fost transportat, joi, chiar in ziua cind implinea 49 de ani, sub escorta, la un cabinet stomatologic din centrul Capitalei. Conform unor informatii aparute in presa, Trutulescu si-a aniversat ziua de nastere in respectivul cabinet, la sindrofie luind parte si Mihai Gheza, directorul saptaminalului -Atac la Persoana-, unul din prietenii apropiati ai celebrului ofiter SPP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.