Acasă Actualitate Gică Popescu a ajuns la Calafat, pentru a participa la înmormântarea tatălui...

Gică Popescu a ajuns la Calafat, pentru a participa la înmormântarea tatălui său

DISTRIBUIȚI

 

Gică Popescu a ajuns, joi dimineață, la Calafat, județul Dolj, pentru a participa la înmormântarea tatălui său, după ce comisia de la unitatea de detenție i-a admis cererea și i-a acordat o permisie de 24 de ore.

 

Gică Popescu a ajuns joi, în jurul orei 8.00, la casa părinților săi din Calafat, unde se află sicriul cu trupul neînsuflețit al tatălui său, după ce a trecut înainte pe la Poliția din localitate. Fostul internațional nu a făcut nicio declarație jurnaliștilor la sosirea la casa părintească, ci doar le-a mulțumit acestora după ce i-au transmis condoleanțe.

 

Popescu a ieșit din Penitenciarul Rahova joi dimineață, în jurul orei 4.30 și s-a grăbit să se urce în mașina care îl aștepta în fața unității de detenție.

 

La Calafat a ajuns, tot joi dimineață, și Gică Hagi, fiind așteptați să sosească pentru a fi alături de Gigă Popescu și alți oameni din fotbal.

 

Înmormântarea tatălui lui Gică Popescu va avea loc în jurul orei 13.00, la cimitirul central din Calat.

 

Reprezentanții Penitenciarului Rahova precizau, cu o zi în urmă, că nu pot da informații despre permisia lui Gheorghe Popescu, întrucât acesta a solicitat ca jurnaliștii să nu fie informați cu privire la situația sa actuală.

 

Cererea lui Gică Popescu a fost analizată de Comisia de individualizare a regimului de executare a pedepsei de la Penitenciarul Rahova. Popescu avea obligația să se prezinte, imediat cum ajunge, la secția de poliție, pentru a anunța că se află în oraș.

 

Potrivit Legii 254/2013, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pentru participarea persoanei condamnate la înhumarea soțului sau soției, unui copil, părinte, frate sau soră ori bunic sau bunică. În acest caz, permisiunea de ieșire din penitenciar poate fi acordată pe o durată de cel mult cinci zile.

 

„Solicitarea pentru ieșirea din penitenciar va fi însoțită de precizarea, de către deținut, a locului unde urmează să se deplaseze, a itinerarului urmat, precum și a mijloacelor financiare de care dispune pe durata permisiunii de ieșire din penitenciar”, prevede Legea 254.

 

Constantin Popescu, tatăl lui Gică Popescu, în vârstă de 71 de ani, a murit marți dimineață, în urma unui infarct.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.