Acasă Actualitate Gorbaciov i-a dat cu flit lui Vîntu

Gorbaciov i-a dat cu flit lui Vîntu

DISTRIBUIȚI

Gorbaciov nu mai vine astăzi la sindrofia de vitrină a lui Vîntu de la falimentara Realitatea TV – așa zisa Gala „Zece pentru România“. Sursele noastre – confirmate apoi și de un comunicat oficial – ne anunțaseră încă de acum câteva zile că venirea lui Gorbaciov pe 21 decembrie este pe cale să se anuleze, din cauza situației precare a celui care i-a plătit deplasarea, Sorin Ovidiu Vîntu. „Aș fi vrut să vin în România, dar nu pot; este cu adevărat un caz de forță majoră. Vă spun asta pentru a înțelege că nu a fost o decizie ușoară, dar a fost SINGURA POSIBILĂ ÎN CIRCUMSTANȚELE ACTUALE“, se afirmă în comunicatul ultimului lider al URSS. „Circumstanțele actuale“ pe care le menționează Gorbaciov nu au de-a face cu scuzele clasice invocate, de ordin medical, ci sunt acele „circumstanțe“ care i-au răcit șira spinării fostului pușcăriaș, care simte probabil din nou, cu simțul specific foștilor deținuți de drept comun, adierea rece a celulei.
Sursele noastre ne-au declarat că e posibil ca Ambasada Rusiei la București să-l fi avertizat pe Gorbaciov că Vîntu urmează a fi arestat, după declarația recentă a procurorului general Laura Codruța Kovesi, care a afirmat că „hotărârea de condamnare în dosarul FNI poate fi revizuită dacă apar fapte care nu au fost cunoscute de instanță la soluționarea cauzei“.
Or, după cum se știe, Parchetul strånge din ce în ce mai multe probe după evenimentele recente legate de arestarea lui Nicolae Popa și reținerea lui Sorin Ovidiu Freciu (SOF), måna dreaptă a lui SOV, pe Otopeni, care conduc la ideea că lațul se va strånge în jurul mogulului și pentru faptul că acesta este cercetat în dosarul privind favorizarea infractorului Nicolae Popa, interpusul său în jaful FNI. Gorbaciov nu putea risca să sufere un astfel de deficit de imagine asociindu-și numele cu un personaj ca SOV, care încearcă disperat să achiziționeze resurse de onorabilitate și respect, cheltuind sume enorme din banii furați de la sutele de mii de oameni păcăliți.
Gorbaciov avea în program și o vizită acasă la Vîntu, cum s-a întâmplat și în cazul unui alt invitat al mogulului, Henry Kissinger, care a primit 120.000 de dolari pentru a-i lustrui imaginea fostului expert în brânzoaice, pozându-se cu excrocul neprins încă (la vremea aceea). Conform surselor noastre, Cozmin Gușă urma să se ocupe de tăvile cu saleuri, iar Mihai Tatulici de artificii și acompaniament la mandolină. În cazul de față, sutele de mii de euro nu au mai fost suficiente pentru a-l convinge pe Gorbaciov să meargă pe urmele „prostănacului“ Mircea Geoană, la „relaxare“, în „circumstanțele actuale“, menționate mai sus, care consacră înfrångerea pe toate liniile, inclusiv politică, a clanului mogulilor filo-ruși și anti-Romånia. Fără îndoială, dacă circumstanțele nu erau cele actuale, cu Traian Băsescu din nou la Cotroceni, astăzi, pe scena Ateneului Romån s-ar fi jucat kazacioc în format de troikă la dublu, cu Vîntu, Voiculescu și Patriciu, pe de-o parte, în tandem cu proaspăt juratul Geoană, Iliescu-KGB și stăpånul lor de la Răsărit, Gorbaciov în persoană. Dar afrontul lui Vîntu la adresa Romåniei nu s-a împlinit prin aducerea celui mai important responsabil de crimele din decembrie 1989 chiar la locul faptelor sale. Criminalul sadic, rece și calculat din spatele loviturii de stat din 1989, Mihail Gorbaciov, cel care a regizat cu ajutorul „turiștilor“ GRU și KGB asasinarea controlată și rănirea a mii de tineri romåni pentru a legitima dictatura lui Ion Ilici Iliescu, nu va mai „onora“ Gala celor „10 contra Romåniei“.
Conform scenariului, prezența lui Mihail Gorbaciov era programată să legitimeze „ungerea“ marionetei Geoană drept „ales“ al înaltei porți a Kremlinului. Troika de moguli aroganți era atåt de convinsă că îl va instala pe prostănac președinte încåt aranjase pånă și detaliul simbolic al vizitei lui Gorbaciov, care ar fi trebuit să se îmbrătișeze cu Iliescu și Geoană pe scenă pentru a primi sărutul țarului roșu direct pe gură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.