Acasă Actualitate Grapini se zgârie pe ochi: „Se poate ca francezii să nu-și susțină...

Grapini se zgârie pe ochi: „Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul?” A uitat de manevrele lui Dăncilă și ale Odobeascăi contra lui Kovesi

DISTRIBUIȚI

Maria Grapini a făcut o criză de nervi pe Facebook după ce Preşedintele Franţei i-a transmis lui Klaus Iohannis că o susţine pe Kovesi la funcţia de procuror-şef european. Bancul zilei e că dacă Dăncilă se decide să o susțină pe Kovesi, Grapini va adăuga voturi pentru ea la numărare. Oricum, susținerea lui Dăncilă ar fi de rău augur, având în vedere că guvernul PSD e disprețuit la Bruxelles pentru atacul sistematic la justiție desfășurat de Slugărel Toader sub coordonarea lui Dragnea până să fie arestat.

Citește  cum a manevrat Odobescu votul în Consiliul UE împotriva Codruței Kovesi iar acum va fi răsplătită regește de Dăncilă

Lui Grapini nu-i vine să creadă: „Păi se poate? Amestec în justiție? Cum poate să dispună un președinte unui cetățean să se retragă de la un concurs? Se poate ca francezii să nu-și susțină francezul? Ce treabă are un șef de stat cu un candidat pe persoană fizică?
E ca și cum ar interveni președintele la un concurs pentru un candidat la un post la banca națională!
Și când aud jurnaliști care acuză guvernul României că o susține pe Kovesi… Nici nu trebuie să interfereze guvernele cu un concurs tehnic. Aud acum un liberal neinformat care spune că este o funcție pentru România! Alo! Este o funcție pentru Europa!”, a scris Maria Grapini pe pagina sa de Facebook.
Alo! Ca să înțeleagă și Grapini, ar trebui cineva să-i explice că așa cum și titlul de la Wimbledon a fost acordat Simonei Halep dar toți românii îl simt ca și cum ar fi al țării, așa se întâmplă și cu numirea Codruței la șefia Parchetului European.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.