Acasă Actualitate Guvernul Orban ia în calcul angajarea răspunderii pentru impozitarea pensiilor speciale

Guvernul Orban ia în calcul angajarea răspunderii pentru impozitarea pensiilor speciale

DISTRIBUIȚI

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a declarat miercuri în Parlament că dacă într-o lună de zile nu se rezolvă în Parlament situația pensiilor speciale, atunci Guvernul ia în calcul OUG sau angajarea răspunderii în Parlament.

Florin Roman a spus că PNL a depus în Parlament un proiect despre impozitarea pensiilor speciale, dar proiectul este „blocat” de PSD în comisiile Camerei Deputaților. Liderul deputaților PNL a spus că „luam in calcul OUG sau asumarea raspunderii doar dupa ce am terminat procedurile parlamentare”.

Intrebat cat timp mai asteapta PNL sa se rezolve in Parlament, Roman a zis: „(mai asteptam) maxim o luna de zile. daca nu vor rezolva intr-o luna aceasta problema, atunci guvernul are doua intrumente de atac”.

El a sugerat ca nu se prefera varianta OUG. „OUG va fi atacata la CCR de sluga PSD-ului dna Renate Weber”, a zis el.

3 COMENTARII

  1. Doamne, ce bine! Apoi,se vor putea ocupa serios de autostrazi, spitale, MEDIU.Cred ca domnii parlamentari d-abia asteapta sa se apuce de aceste obiective, intrucat vor face niste economii fabuloase la bugetul statului si astfel vor avea bani cacalau.
    Super!

  2. Și’că, se zvonește prin târg că se fac niște mânării în privința impozitării pensiilor nesimțite. Mai precis dacă o pensie nesimțită de 10.000 lei va fi impozitată cu 90%, statul recuperează numai 1.000 lei ,iar jegul de magistrat sau parlamentar rămâne cu 9.000 lei. Ce ai de spus ?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.