Acasă Actualitate Guvernul plătește factura la Elcen pentru Primăria Capitalei

Guvernul plătește factura la Elcen pentru Primăria Capitalei

DISTRIBUIȚI

„Guvernul a dat din fondul de rezervă 100 milioane de lei Primăriei Capitalei pentru a-și putea plăti factura la Elcen. E o rușine de neînchipuit ca Bucureștiul, oraș cu buget anual de 2 miliarde de euro, să apeleze la bani naționali, de care ar avea nevoie comunități sărace, școli, spitale.

Dincolo de asta, rectificarea bugetară de azi aduce în plus la buget cei 100 milioane lei, dar nu rezolvă cele 2 miliarde lei lipsă din buget.
Bugetul Primăriei Capitalei pe 2019, rectificat azi, prevede încă venituri de 6,2 miliarde lei, în condițiile în care în ultimii trei ani s-au încasat 4 miliarde de lei în fiecare an.”, anunță Nicușor Dan.

2 COMENTARII

 1. Daca acesti bani sunt doar un imprumut nu este ilegal dar conditia este sa nu „uitam” sa inapoiem acesti bani.Problema incalzirii locuintelor in Bucuresti este atat de veche incit nu mai poate fi rezolvata integral decat in urma unei fracturi definitive in care oamenii sa iasa in stada ca si cei din Chile si sa mature incompetenta si protejarea intereselor de partid si de grup care exista acolo.
  Acel mamut este in moarte clinica deoarece este prea mare si stufos si consumator de fonduri ca sa mai poata fi reabilitat.Era mastodontilor energofagi a trecut de mult dar Bucurestiul a ramas acolo.Exista solutii alternative dar primarul general nu le accepta pt. ca pierde controlul politic.
  Pana la urma Gabi va fi nevoita sa infiinteze un serviciu care va monta centrale de apartament si (daca tot spune ca iubeste bucurestenii)la va da in rate pana la amortizarea costurilor de investitie,cu mentiunea ca ,tot acest serviciu va efectua verificarile tehnice la instalatie si intretinerea lor.
  Va recupera rapid banii din consumuri mentionand in contractele incheiate ca poate opri gazul in caz de neplata a consumului si a ratei pentru investitie.
  Ar da de lucru la oamenii din serviciul primariei si ar gestiona foarte bine incasarile de la populatie si cel mai important lucru ar elimina subventiile pe care le suportam cu totii(ar putea subventiona in urma unei analize foarte clare, doar pe cei care au intr-adevar nevoie) si ar individualiza consumurile ceea ce ar elimina subventia incrucisata vecin cu vecin si calculele aproximative si de multe ori eronate in functie de suprafata sau suprafete radiante si ar elimina folosirea apei din calorifere la dusuri sau WC-uri) prin diverse improvizatii.Pierderea complectata prin apa de adaos si de acolo provine.
  Tot acolo se va ajunge intr-un tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.