Acasă Actualitate Hahalera Ștefănescu aseară: discurs excepțional, Laufer e foarte bine pregătit și respectat...

Hahalera Ștefănescu aseară: discurs excepțional, Laufer e foarte bine pregătit și respectat pe plan internațional. Azi: PSD nu-și asumă declarația

DISTRIBUIȚI

Secretarul general interimar al PSD, Codrin Ștefănescu, a declarat, marți seară la un post TV, că discursul lui Ilan Laufer este „al unui om foarte bine pregătit”. Laufer l-a acuzat pe Klaus Iohannis de antisemitism, anunțând că va face plângere la CNCD împotriva șefului statului.

„Este un discurs al unui om foarte bine pregătit, foarte respectat pe plan intern și internațional, despre cum vede el lucrurile într-un anumit context. Dacă era prima abatere a lui Klaus Iohannis putea să spună că e o exagerare, dar când se întâmplă lucruri de genul acesta, anume a spus că premierul și președintele Camerei Deputaților s-au văzut cu niște evrei sau când depune la ordin, președintele PNL o plângere penală împotriva premierului. Astfel de lucruri nu rămân fără urmări și fără ecouri. La nivel internațional astea nu rămân trecute cu vederea. Am să vă spun ca efect, noi trebuia să avem o ședință mixtă în octombrie și premierul israelian ne-a anunțat că după anumite declarații se amână această ședință. Pentru noi ca români ne-ar fi adus o imagine pozitivă în mediul internațional”, a afirmat Codrin Ștefănescu, marți seară la postul B1 TV.
Astăzi, după ce foarte mulți intelectuali evrei au dezavuat prostiile playboy-ului Laufer, Codrin Ștefănescu într-o intervenție telefonică la B1TV s-a dezis de recenta declarație a lui Laufer la adresa lui Klaus Iohanis.

„Domnul Laufer a hotărât singur sa facă declarația de presă. Declarația a fost făcută la sediul partidului pentru că domnul Laufer a fost propus de partid. Partidul își asumă doar desemnarea domnului Laufer” a declarat Codrin Ștefănescu.

Reamintim că Ilan Laufer l-a acuzat pe prședintele României de antisemitism în urma refuzului acestuia de a-l numi pe Laufer în funcția de ministru al Dezvotarii.

3 COMENTARII

  1. INFRACTORUL Liviu Dragnea a gasit si un evreu tampit care sa-i serveasca interesele;aproape la fel de tampit precum DESTINSA SI RELAXATA doamna Dancila.DERBEDEUL Dragnea a eliminat toti oamenii competenti din conducerea PSD si i-a inlocuit cu NULITATI,saraci cu duhul precum acest Ilan Laufer.Acest imbecil chiar crede ce spune,cum ca Iohannis ar fi antisemit.Evreii cu inteligenta scazuta precum acest Laufer,cand nu obtin ce doresc sau cand sunt prinsi cu furatul,etc.tipa ca din gura de sarpe;’’sunt discriminaaaat’’.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.