DISTRIBUIȚI
jocuri de putere

Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii „Jocuri de putere”, difuzată de Realitatea TV, a fost suspendat miercuri şi joi de pe post, după ce cu o seară în urmă i-a cerut demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia. El şi-a motivat solicitarea prin faptul că Oreste Teodorescu şi Oana Stănciulescu, invitaţi periodic în cadrul programului, au fost interzişi în emisiune. Jurnalistul spune că dacă nu i se va permite accesul în platou, va considera că televiziunea s-a despărţit de el şi de echipa sa.

Rareş Bogdan a precizat, miercuri, pe Facebook „Încă ceva: numele „JOCURI DE PUTERE” nu aparține Realității TV, ci mie. Le atrag atenția să nu folosească acest brand fără consimțământul meu. Eu încă sper că bunul Dumnezeu le va da gândul cel bun și îmi vor permite să realizez emisiunea la acest post, cu invitații pe care îi consider eu relevanți și care sunt iubiți de publicul „Jocuri de Putere”, a mai scris Rareş Bogdan. Mărcile pot fi înregistrate la OSIM sau la organismul european similar.

Cozmin Guşă, proprietarul Realitatea TV, susține că el are marca înregistrată la OSIM și prezintă ca dovadă un extras dintr-un buletin de proprietate intelectuală disponibil și pe site-ul OSIM AICI,  declarând pentru Stiripesurse.ro: „Eu am inventat brandul ‘Jocuri de putere’. Ca şi pe Rareş moderatorul”. (vezi foto dreapta jos)

La OSIM, însă doar numerele de depozit încep cu M, ceea ce înseamnă că marca nu a fost și înregistrată. Așa se explică faptul că pe site-ul osim.ro, căutarea întoarce ca rezultat „Acest numar nu exista in baza de date”.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.