Acasă Actualitate Helmut Duckadam găteşte pentru 550 de câini fără familie

Helmut Duckadam găteşte pentru 550 de câini fără familie

DISTRIBUIȚI

Eroul de la Sevilla ajunge sâmbătă, 3 iunie, începând cu ora 09:30, în Adăpostul Speranţa din Popeşti-Leordeni, judeţul Ilfov, pentru a participa la evenimentul „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă”. Duckadam va găti tocăniţă pentru cei 550 de câini din adăpost. Acesta are mulţi câini salvaţi acasă şi se alătură astfel demersului de a încuraja adopţia animalelor.

Anca Tomescu, reprezentantul Adăpostul Speranţa: „E o mare bucurie să avem o astfel de personalitate alături de noi. România numai aşa se poate schimba în bine: prin puterea exemplului.

Prin acceptarea invitaţiei noastre, Duckadam a ales să dea un mare exemplu pozitiv societăţii româneşti. Vom găti tocăniţă, cu carne, orez, morcovi şi alte legume , pentru toţi cei 550 de câini din adăpost. În mod normal, căţeii mănâncă hrană uscată. Odată cu aceste acţiuni, se bucură şi ei de o masă delicioasă şi, mai ales, se bucură de prezenţa noastră, a oamenilor. Pentru aceşti câini, cel mai important este ca ei să fie adoptaţi, să stea în preajma omului. Nicio masă delicioasă nu poate înlocui iubirea, nu poate înlocui libertatea.”

Evenimentul „Tocăniţă pentru toţi Bobiţă” ajunge astfel la a 3-a ediţie. Înainte, au mai gătit pentru câinii din Adăpostul Speranţa Silviu Iliuţă, cunoscut de la Cronica Cârcotaşilor şi campioana Ana-Maria Brânză.

Acest eveniment a luat naştere din dorinţa de a oferi o mică bucurie câinilor din adăpost, dar şi din dorinţa de a aduce oamenii mai aproape de animalele nimănui. Trebuie să conştientizăm că avem o problemă cu animalele singure, că abandonul atinge cote alarmante şi că această problemă se poate rezolva. Trebuie alegem să adoptăm, să fim responsabili, să sterilizăm, să respectăm legile. Adopţia câinilor din adăposturi este gratuită.

Adăpostul Speranţa este un adăpost privat, care aparţine Fundaţiei Speranţa. Fundaţia noastră s-a înfiinţat în 1996 şi, timp de mai bine de două decenii, am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru binele prietenilor noştri care nu cuvântă, în special pentru câinii abandonaţi şi aflaţi în suferinţă.

3 COMENTARII

  1. sigur s-ar gasi 500 de copii (bolnavi) sau batrinei (bolnavi) pentru care să gateasca, chiar 100… dar e mai ușor să gatesti pentru ciini; nu latra nimeni, nu zice nimic, nici macar nu trebuie să te pricepi la gatit sau altceva… e doar reclama la persoana lui… dacă o facea pe bune, nu aparea nici un articol, se ducea-gatea-se pupa cu ciinii si pleca acasă… să gateasca dukadam si la pisici, cred ca o să participe la ceva alegeri si-si pregateste terenul… uite ba ce fac eu, gatesc la ciini… egal zero

    • ciolanel/inteligentel..de copii/batrani bolnavi trebuie sa se ocupe statul si biserica…mai ales biserica…pentru ca exista mai multe „beserici” decat spitale si scoli la un loc…
      si cine te opreste pe tine sa-ti faci „publicitate”?…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.