Acasă Actualitate Hrana saracilor, in portbagajul directorului

Hrana saracilor, in portbagajul directorului

DISTRIBUIȚI

Directorul cantinei saracilor din Timisoara a fost prins de gardieni publici in timp ce fura alimente. Autoritatile locale au organizat panda dupa ce viceprimarul Adrian Orza a primit mai multe sesizari legate de faptul ca din cantina lipseste hrana pentru saraci. Patru gardieni publici trimisi de viceprimar au prins-o pe bucatareasa in timp ce cara mai multe plase in portbagajul masinii directorului Marioare Todor. In momentul in care cele doua au fost intrebate despre continutul plaselor, au raspuns ca transporta halate si slapi. Gardienii au verificat pachetele si portbagajul masinii si au gasit pui, margarina, conserve si varza murata.

Corpul de Control al primarului a inceput, ieri, o ancheta la cantina sociala, iar Adrian Orza a declarat ca dna director si bucatareasa au fost demise. Mai mult, in acest caz va fi sesizata si Politia.

Directorul cantinei saracilor, Marioare Todor, a declarat ca nu fura, ci inlocuia un fel de margarina cu altul. Varianta ei este sustinuta si de bucatareasa Mirela Todorov.

La cantina sociala se prepara zilnic mancare pentru aproximativ 800 de persoane, care primesc la pachet pranzul, iar pentru sambata si duminica beneficiaza de hrana rece. Valoarea unei portii de mancare pentru saraci este de 23.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.