Acasă Actualitate IC Fundeni a făcut publice proiectele celor 4 candidați la funcția de...

IC Fundeni a făcut publice proiectele celor 4 candidați la funcția de manager

DISTRIBUIȚI

La concursul pentru ocuparea funcției de manager al Institutului Clinic Fundeni s-au înscris patru candidați și toți au fost declarați admiși pentru proba de prezentare a proiectelor de management. Este vorba de actualul manager al Institutului Fundeni, dr. Carmen Orban, de generalul Ioan Sîrbu, de dr. Șerban Dragoș, chirurg la Spitalul Universitar din București și de dr. Toma Cristian, fost director al Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului București, în 2005.
Toți candidații admiși au depus proiectele de management și Institutul le-a publicat de site. Susținerea publică a proiecteleor se va desfășura pe data de 16 noiembrie, ora 10, comisia deliberând până la ora 16.00 când va afișa rezultatele. Numele managerului care va conduce în continuare Institutul Fundeni va fi dat publicității după soluționarea eventualelor contestații, pe 20 noiembrie, ora 15.30.
Pe site-ul IC Fundeni, Consiliul de Administrație al institutului anunță că „persoanele și mass-media interesate de susținerea proiectului de management vor transmite intenția de participare pe adresa de e-mail: daniel_coriu@yahoo.com, cu precizarea numelui și prenumelui și eventualele întrebări pe care vor să le adreseze candidaților în legătură cu proiectul de management, până la data de 14.11.2017 ora 14”.
Cele patru proiecte pot fi consultate AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.