Acasă Actualitate Fiul unui cunoscut chirurg a fost dat în urmărire internațională

Fiul unui cunoscut chirurg a fost dat în urmărire internațională

DISTRIBUIȚI

După ce cadavrul unui bărbat de 27 de ani a fost găsit, joi, cu capul zdrobit în cartierul Cantemir din Oradea, pe malul pârâului Peţa, fiul unui cunoscut chirurg de la Spitalul Judetean Oradea a fost dat în urmărire internaţională, în legătură cu crima comisă. Anchetatorii au dispus urmarirea penala fata de Rogia Sorin Ioan, fiul unui celebru chirurg orădean, un tanar de 27 de ani, despre care indicii temeinice il indica drept principalul suspect in cazul crimei.

”În cauza având ca obiect fapta de omor comisă în Oradea, în cursul zilei de sâmbătă, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul Rogia Sorin Ioan, în vârstă de 27 de ani. Acesta nu se află la acest moment în custodia autorităţilor judiciare, fiind derulate activităţi specifice în vederea găsirii lui, însă, în vederea punerii lui sub acuzare există indicii temeinice”, a anunţat purtătorul de cuvânt al parchetului, Maria Cotrău.

”Am fost anunţaţi că un trecător a văzut pe spaţiul verde, în zona delimitată de blocuri, între strada Grigore Ureche şi pârâul Peţa, cadavrul unui bărbat prezentând multiple urme de violenţă la nivelul capului. (…) Din cercetările preliminare rezultă că moartea a survenit în condiţii de violenţă extremă prin aplicarea mai multor lovituri cu un corp dur în zona capului”, a declarat pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Maria Cotrău.

Suspectul crimei este inculpat într-un alt proces de distrugere de tomberoane. Surse judiciare susțin că modul în care și-a omorât victima, arată că avem de-a face cu un criminal foarte agresiv și pentru că victima nu avea leziuni în alte părți, rezultă că aceasta a fost lovită de foarte aproape ceea ce arată că victima avea încredere în criminal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.