Acasă Educație Pop crede că deciziile lui aduc plusvaloare sistemului de învățământ și că...

Pop crede că deciziile lui aduc plusvaloare sistemului de învățământ și că evazioniștii vor sa-l dea jos

DISTRIBUIȚI

De când partidul nu-l mai trimite în studiourile de televiziune să ne zgârie urechile, preferându-l pe Codrin Ștefănescu, Liviu Pop a intrat într-un con de umbră și lumea a uitat cât este de agramat. Așa că ministrul Educației s-a gândit că e momentul să se pupe puțin în oglindă, lăudându-se într-un interviu la Agerpres:
„Am avut sprijinul președintelui partidului, al colegilor din partid vizavi de măsurile curajoase din programul de guvernare. Știu însă că cel mai mare deranj pe care l-am făcut este cel legat de auxiliare. Știu că baronii manualelor, evazioniștii — nu cei care sunt de bună-credință, sunt edituri de bună-credință și nu vreau să-i pun la pachet — au fost foarte deranjați. Cât au reușit ei să impună în mass-media, în opinia publică ideea de remaniere e problema lor. Eu le-am spus-o voalat că rezist pe acest subiect și insist să nu-și irosească energia aici. Nu am emoții din punctul acesta de vedere și toate deciziile pe care le-am luat știu că au adus un plusvaloare sistemului de învățământ și asta e foarte important. Elevii din România, profesorii au de câștigat din măsurile pe care le-am luat, indiferent cât de multe valuri au încercat să facă unii în sistem”, a declarat Liviu Pop pentru Agerpres.
Liviu Pop susține linia PSD de înfierare a firmelor private care îndrăznesc să protesteze față de măsurile aberante luate de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.