Acasă Educație Pop crede că deciziile lui aduc plusvaloare sistemului de învățământ și că...

Pop crede că deciziile lui aduc plusvaloare sistemului de învățământ și că evazioniștii vor sa-l dea jos

DISTRIBUIȚI

De când partidul nu-l mai trimite în studiourile de televiziune să ne zgârie urechile, preferându-l pe Codrin Ștefănescu, Liviu Pop a intrat într-un con de umbră și lumea a uitat cât este de agramat. Așa că ministrul Educației s-a gândit că e momentul să se pupe puțin în oglindă, lăudându-se într-un interviu la Agerpres:
„Am avut sprijinul președintelui partidului, al colegilor din partid vizavi de măsurile curajoase din programul de guvernare. Știu însă că cel mai mare deranj pe care l-am făcut este cel legat de auxiliare. Știu că baronii manualelor, evazioniștii — nu cei care sunt de bună-credință, sunt edituri de bună-credință și nu vreau să-i pun la pachet — au fost foarte deranjați. Cât au reușit ei să impună în mass-media, în opinia publică ideea de remaniere e problema lor. Eu le-am spus-o voalat că rezist pe acest subiect și insist să nu-și irosească energia aici. Nu am emoții din punctul acesta de vedere și toate deciziile pe care le-am luat știu că au adus un plusvaloare sistemului de învățământ și asta e foarte important. Elevii din România, profesorii au de câștigat din măsurile pe care le-am luat, indiferent cât de multe valuri au încercat să facă unii în sistem”, a declarat Liviu Pop pentru Agerpres.
Liviu Pop susține linia PSD de înfierare a firmelor private care îndrăznesc să protesteze față de măsurile aberante luate de Guvern.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.