Home Actualitate „Îi dau două picioare în gură. Niște nesimțiți”

„Îi dau două picioare în gură. Niște nesimțiți”

DISTRIBUIŢI

Președintele CJ Brăila, baronul PSD Bunea Stancu, către o jurnalistă

Președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, a avut vineri o răbufnire la adresa jurnaliștilor, în cadrul unei conferințe organizate pe tema problemelor cauzate de zăpadă în județ. Chestionat cu privire la faptul că se afla în concediu la ski, în loc să se preocupe de problemele oamenilor, edilul a răbufnit: „Dacă am plecat câteva zile din țară am plecat în conformitate cu zilele legale și în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteți de la presă, să fiți și politicoasă. Puneți mâna și citiți cum se ajunge președinte de CJ”, i-a spus președintele CJ Brăila reporteriței B1 TV.

La finalul conferinței, Gheorghe Bunea Stancu a continuat jignirile, spunându-le unor apropiați că nu stă de vorbă cu „niște fâțe” și dacă vrea poate să-i dea și două picioare în gură jurnalistei B1 TV care îl chestionase.

„Niște obraznici mă. Niște fâțe. Îi dau două picioare în gură. Băi să-ți trimit demisia mă. Niște nesimțiți. Nu aveți pic de bun simț”, a mai spus edilul, în timp ce părăsea sala de conferință.
Președintele CJ Brăila a mai avut episoade de acest fel și în trecut, tot cu jurnaliști. În 2011, acesta a jignit o jurnalistă din cauza unui articol publicat în Viața Brăilei, spunând despre autoarea articolului că este “imbecilă” și “panaramă” și amenința publicația cu retragerea acreditării în cazul în care nu își schimbă atitudinea față de PSD.

Dorind să obțină un punct de vedere pe marginea acestui subiect, un alt jurnalist a avut parte de același tratament din partea edilului brăilean. „Poftim afară! Poftim afară! Îmi scrii și lași la secretariat ce ai de spus. Este conform legii. Nu vă e rușine, măi porcilor? Nu vă e rușine, măi animalelor? Ce-i aia mă, strategia sănătății… cică strategia de naționalizare a sănătății, Aura Costea. Băi panaramelor bă, ieși afară! Ai dracu’ panarame”, a spus liderul PSD Brăila, fără ca jurnalistul să mai aibă vreo șansă să obțină un răspuns.

POSTAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.