Acasă Actualitate Iliescu a murit?!

Iliescu a murit?!

DISTRIBUIȚI

Iliescu împăiat pentru sângele vărsat!

Iliescu a murit ieri, deocamdată doar pe Twitter! Tema „A murit Iliescu?“ a fost ieri chestiunea dezvoltată de sute și mii de comentatori pe Twitter, știrea fiind reluată inclusiv pe Realitatea.net și pe multe alte bloguri. Ieri, pe la prânz, pe Google, întrebarea „A murit Iliescu?“ aducea la iveală faptul că peste o mie de surse preluaseră în tot atâtea link-uri tema morții lui Ion Iliescu. Vestea morții fostului președinte al României a iscat o enormă surescitare, o întreagă nebunie pe Twitter, platformă de microblogging care a ajuns un mediu revoluționar de propagare foarte rapidă a informației.
Și celebra enciclopedie online wikipedia l-a declarat mort pe Ion Iliescu, informația fiind consemnată chiar pe pagina de Wikipedia a fostului președinte. „Ion Iliescu (3 martie 1930, Oltenița – 15 aprilie 2010, București), a fost un politician român. A fost președinte ales al României între anii 1990-1996 și 2000-2004. Până la decesul său, în 2010, a fost președinte de onoare al PSD. Iliescu a fost o figură dominantă și controversată a politicii românești de după 1989. În timpul mandatelor sale a început introducerea reformelor politice, sociale și economice“, este consemnat pe site-ul enciclopediei.
Simpla întrebare a unui utilizator al rețelei, curios de ce fostul președinte al României nu mai scrie nimic pe blog, a dus la o reacție în lanț, twitter-iștii întrebându-se dacă „A murit Iliescu?“.
Informația că fostul președinte Ion Iliescu ar fi dat colțul era completată de tot felul de ipoteze, ba că aperitivele de la paranghelia unde s-a lansat un nou organ de presă rusesc și unde s-a ținut de braț cu Gorbaciov i-ar fi căzut greu, ba că pișcoturile ar fi fost otrăvite de ruși, care s-au hotăråt să-i închidă gura definitiv bătrånei cårtițe kaghebiste temåndu-se că starea avansată de senilitate îl va face să se dea de gol, dezvăluind fără să vrea adevărul despre lovitura moscovită din ‘89, ba că Nina Iliescu, pe care a deconspirat-o recent reputatul istoric Neagu Djuvara că ar fi rusoaică la origine, l-a electrocutat cu uscătorul de păr de producție specială muscălească (380 volți trifazic), aruncat în cada în care se îmbăia Iliescu, ca să pară un accident, cam ca la polonezi, la ordinul conspirativ transmis discret și personal de însuși tovarășul Gorbaciov.

N-are loc de veci!

Faptul că în declarația oficială de avere a lui Ion Iliescu nu este consemnată achiziționarea unui loc de veci a stårnit discuții în mediile informate care au tras concluzia tipică teoriilor conspiraționiste că omisiunea arată că moartea lui Iliescu ar fi venit pe neașteptate, acesta nefiind pregătit, în pofida încărcatei biografii, să-și ia adio de la viața politică, mai ales că acesta a insistat cu înverșunare că „nu va părăsi politica decåt cu picioarele înainte“.
Pe 14 aprilie, Ion Iliescu apărea rånjind ca de obicei, cu gura pånă la urechi, la reuniunea mondenă care i-a adus braț la braț pe basarabeanul Emil Constantinescu și pe rusul Mihail Gorbaciov. Iliescu a completat inedita Troikă, agățat de mâna lui Gorbaciov, care i-a reproșat că i-a omoråt ca pe niște animale pe cei doi Ceaușești, cei care i-au fost lui Iliescu, practic, familie adoptivă, dacă avem în vedere că acesta a dormit în copilărie chiar în patul Elenei Ceaușescu, la picioarele acesteia, după cum a recunoscut chiar Iliescu, după ce fostul ministru de Externe Ștefan Andrei a povestit relația intimă de familie dintre Ceaușești și Iliescu.
În loc să dea un răspuns observației fosilei rusești aduse pe post de mascotă a lui Sorin Ovidiu Vîntu la București, pe o sumă serioasă de biștari șterpeliți probabil din fondul de salarii de la Realitatea, Iliescu l-a pistonat cu veșnica sa fixație – KGB, Revoluție, batman-batman etc – subiecte pe care bate cåmpii din ce în ce mai des, ofuscat că ies la iveală din ce în ce mai multe date despre decembrie 1989. Retorica bolșevicului numbăr one al Romåniei post comuniste (numbăr one după ce a crăpat Silviu Brucan, desigur) este neschimbată de două decenii încoace, de cåte ori vine vorba despre crimele care îi sunt atribuite, făptuite imediat după apariția sa la pupitrul națiunii. Două treimi din victimele din decembrie 1989 au fost produse după preluarea Puterii de Ion Iliescu, care avea nevoie de cadavre pentru a-și legitima sosirea pe spuma roșie de sånge a valului „revoluției spontane“.

Iliescu a turbat de când se pomenește de legătura sa cu KGB

Recent, cu ochii săi bulbucați injectați de ură și cu stropi la gură, Tataia l-a veștejit chiar și pe Radu Moraru, pentru că și-a permis să comenteze pe seama sa și a crimelor săvårșite la ordinul său.
Moraru este un provocateur care face jocuri, mai susținea în vechiul stil acuzator kominternist Ion Iliescu, care l-a catalogat cu aceeași ocazie drept „iresponsabil“ și pe șeful statului pentru afirmațiile legate de implicarea sa în Revoluție și Mineriadă. „Nu îi e rușine? E un iresponsabil domnul Băsescu dacă face asemenea declarații, și este regretabil pentru politica pe care o face. Face jocul unor provocatori ca dl Moraru (n.r. – Radu Moraru) la care a fost în emisiune“, a declarat Tataia Ilici.
Președintele Traian Băsescu a afirmat la începutul săptămånii, într-o emisiune la B1 TV, că Ion Iliescu „are o responsabilitate“ față de cei care au murit în Revoluția din 1989 și la Mineriada din 13-15 iunie 1990. „Iliescu are responsabilitățile lui (…) Oricât vrea să apară ca îngerașul luminos al Revoluției, Iliescu are o mare responsabilitate pentru oamenii care au murit la Revoluție, ca și la Mineriada din 13-15 iunie 1990“, a spus Traian Băsescu, stârnind mânia lui Iliescu.
Generul Stănculescu, țapul ispășitor al dosarului Revoluției, mătrășit de fostul procuror militar Dan Voinea, complicele loviturii grupului moscovit condus de Ion Iliescu, a afirmat zilele trecute că „numai după ce va muri Ion Iliescu se va afla adevărul“ despre Revoluție.
În 2008, un editorial dintr-un ziar central intitulat „Iliescu n-a murit!“ a dezamăgit un mare număr de cititori, mai ales dintre aceia care o încasaseră la Mineriada din iunie 1990 și care încă speră să-l vadă pe Iliescu judecat pentru sångele vărsat. Reprezentanții victimelor Revoluției și Mineriadei au subliniat faptul că ar fi o nedreptate ca principalul actor al evenimentelor sângeroase din decembrie 1989 și din iunie 1990 să pășească din viață nepedepsit.
Sorin Oprescu medicul personal al lui Iliescu a afirmat că „Tataia poate conduce PSD-ul și de-ar ajunge schelet pus în closet“, ceea ce a alimentat bănuiala că pesediștii l-ar putea împăia pe Ion Iliescu pentru a se folosi pe mai departe de „brandul“ patibularului (dex: vrednic de spånzurat) criminal cu måinile roșii de sånge pånă la coate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.