Acasă Actualitate Implicat în fraudarea bancară a CEC, BCR și BRD, funcționarul guvernamental Aurel...

Implicat în fraudarea bancară a CEC, BCR și BRD, funcționarul guvernamental Aurel Șaramet nu poate justifica peste un milion de EURO din avere

DISTRIBUIȚI

Agenția Naționalã de Integritate a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 4.868.494 Lei (aprox. 1.058.828,62 Euro), între averea dobânditã și veniturile realizate de cãtre ȘARAMET AUREL în perioada exercitãrii funcției publice.

Având în vedere cele de mai sus, Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției de cãtre ȘARAMET AUREL.

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. ȘARAMET AUREL nu a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

ȘARAMET AUREL a deținut funcția de director în cadrul Fondului Național de Garantare a Creditelor Pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii în perioada 20 decembrie 2004 – 06 noiembrie 2013.

Citește despre Șaramet în articolul  Scandal în lumea bancară: BRD, BCR și CEC-fraude de 22 milioane de euro. BNR tace

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.